Chrome Pointer

Ni har väl spelat Pokémon någon gång?

   Nu tänker jag nämligen tjöta om Pokémon, för i vanliga fall har jag aldrig någonsin någon att dela med mig av av mitt spelande så ibland är det lite kul att faktiskt göra det ändå, hehe.
 
   Tidigt i år köpte jag ett 3DS XL samt två av de nyare Pokémonspelen - X och AlphaSapphire. Men jag har haft så sjukt mycket på gång med annat så jag har typ inte hunnit spela alls, haha. Igår var det dock dags och jag dissade redigeringen jag börjat med för att istället ränna runt i Kalos och bråka med superskurkarna i Team Flare. Då jag lämnade spelet sist hade jag fastnat efter det sjunde gymmet eftersom jag är oskillad och går vilse i Lumiose City - skojar inte, jag visste vad jag skulle leta efter men jag gick runt i en halvtimme i Lumiose och försökte hitta rätt bakgata att gå in på, haha. Men jag menar, det är ju svinstort?! Jag tyckte att Castelia City var enorm, med 130 invånare, men Lumiose har över 400! Var desutom sjukt förvirrad över vart i staden jag var innan jag insåg att det fanns tre olika Pokémoncenter. Ljuvligt.
 
   Nejmen jag kämpade mig vidare och står nu utanför Elite Four, ska bara ta en extra vända genom Victory Road. Jag har blivit lite "lat" då jag spelar och undviker så många tränare jag kan för att nå nästa stad, innan jag går tillbaka och pratar med dem. Då är det lättare då man måste besöka Pokémoncenter och hej och hå. Jag avskyr att använda HM slaves mer än nödvändigt för jag vill alltid ha sex stycken Pokémon redo för strid med mig, och jag satsar mer på råstyrka och accuracy mer än något annat. Okej jag vill alltid ha en vattentyp med i teamet och den kan alltid antingen Surf eller Waterfall - men helst Surf, eftersom det är så sjukt praktiskt. Men att ha en Lucario i level 65 med Rock Smash bara för att kunna ta sig igenom några stenar på vägen? Haha, aldrig i livet. Gillar inte heller att använda Fly på annat än en HM slave - föredrar absolut Aerial Ace! Liksom full accuracy och man slipper det här med en extra vända i striden. Annars finns det ju Acrobatics, som är en sjukt bra attack - full accuracy och 110 i power så länge som utövaren inte håller i ett item, det är ju värt! Jag vill att allt ska gå fort, helt enkelt, haha.
 
   Finns ett annat enormt problem med att spela Pokémon - då man väl har börjat går det inte att sluta. Jag kan lätt sitta i fyra timmar i sträck och det känns som om man har suttit med spelet i en kvart - vilket gör det typ livsfarligt för mig att ens peta på mitt Nintendo. Urgh.
 
   Nä då var det färdigtjötat om den delen, haha. Spelar ni Pokémon? Vilka spel har ni? Jag har alla main games från Gen IV-V + de två jag nämnde ovan. Har något Pokémon Ranger också men jag är oskillad och tycker det är för svårt, haha...






Amanda Rainwood

Alltså haha, the struggle with HM:s is real. Jag har ju alltid min Swampert med mig i mitt team nuförtiden (min starter, är lite allmänt sentimental och vill att han alltid ska vara med), och man vill ju gärna ha surf på sin enda Water-type men i och med hans fruktansvärda sp.atk. så är Waterfall ett mycket bättre alternativ i strid, men samtidigt vill man ju ha surf eftersom att man vill kunna ta sig runt på ett smidigt sätt och man vill inte slösa ett helt slot på ännu en vattentyp och bla bla bla.. Jösses. xD Jag har ett 3DS XL och Omega Ruby, förresten. Vad sägs om en strid någon gång? :D Jag kör gärna double battles, men en mot en fungerar också. (Är inte OP, hehe, och strider inte med några legends)

Stephanie Diamondfall

Har aldrig spelat pokemon.

Sabrina Eastforest

Det enda Pokémon spel jag spelar hittills är X men planerar att önska mig Saphire i julklapp :D sen har jag några andra 3ds spel som Animal crossing New leaf, Hatsune miku Project Mirai och Kingdom Hearts dream drop distance.

Om du och andra som läser detta skulle vilja adda mig som vän på era 3ds så är min Friend Code: 4442 1711 9743

Svar: Har addat dig - skicka tillbaka! Min kod är 2509 4301 0365 :D
Esmeralda Silverforce

Nora Masterbridge

Spelade själv Pokemon Pearl på mitt Nintendo DS XL
med min bror. Jag spelade nog ut hela (har inte så bra minne av det hahah) men sedan tröttnade jag och slutade.

Min tvillingbror dock äger ett Nintendo 3DS XL och har spelat ut Pokemon Y och Alfa Sapphire (Eller Omega Ruby, kmr nt ihåg vad han valde) några miljoner gånger.

Bara jag som kmr ihåg Pokemonkorten? Amfg när jag var liten samlade jag och min bror på dem i hundratals, jag vet inte hur många pärmar Pokemonkort Axel hade. Jag tror jag hade 1 halv pärm full då jag gav mina kort till Axel?

Nostalgi! Pokemon var mitt liv!

Min favoritpokemon har nog varit Piplups största utveckling (Får spunk kmr nt ihåg vad den heter!) eller Charmander. Även Aron var en stor favorit då det var mit namn baklänges xD

Selma Frendtree

Jag har pokemon Black version 2, Pokemon Y (dom som jag skrivit hittills har jag ej klarat Elite Force men ska försöka i Y idag tror jag och jag vill varna dig Esme! Om dom är som I pokemon X så ha mycket helande portioner med dig jag har försökt minst tio gånger men aldrig klarat dom) och alpha sappire det är dom pokemon spel jag har.

Svar: Haha jag är van vid att spela och mina team är alltid uppbyggda runt speed och attack/spc.attack så jag brukar inte ha några större problem ;)
Esmeralda Silverforce

Fiona Underland

Jag spelar bara lite grand över en gratis-sida på internet, men kul är det. :3

Svar: Åhå, vaddå förnån? :D
Esmeralda Silverforce

Fiona Underland

Och då blir det så gamla spelversioner som jag kan hitta, jag är lite åt det nostalgiska hållet när det gäller barndomsprylar. :3

Svar: Haha inget slår nostalgi!
Esmeralda Silverforce

Cecilia Gladefield

Har Heartgold och Black :D Samt så brukar jag spela på pojkvännens Battle Revolution <3

Svar: Oooh, Battle Revolution vill jag prova en dag :D
Esmeralda Silverforce

Karla Dolphinwood

Har Pokemon Diamond och Pokemon Y. Diamond har jag inte spelat på ett par år då grafiken jättedålig jämfört med y spelet. MIn bror har däremot de flesta sen Diamond och Pearl kom ut.

Svar: Haha åh, jag som älskar Gen IV SÅ mycket! har både D/P/Plt men Platinum är förstås favoriten - det slår ju samman de båda första i en ännu bättre version!
Esmeralda Silverforce

Lucy Macwright

Har alla nyare pokémons - black, white 2, X, och alpha sapphire. Jag är en lat spelare, seriöst. Jag undviker alla tränare jag kan och kör minimalt med battles, jag satsar bara på att bli klar med spelet så fort som möjligt, hahah. Tar dock ändå sjukt lång tid för mig att klara ut spelen då jag älskar att cykla runt utan någon destination x'D
X är helt klart bäst, because graphics och att man kan faktiskt byta kläder. Älskar det lite för mycket.
Och alltså HM's, jag känner mig tvungen att alltid ha alla med mig, vilket är jättejobbigt då alla inte är så effektiva i battle och de tar upp en massa slots, men om jag inte har dem med mig och behöver dem någon gång så ångrar jag mig alltid så mycket gnnnnnn

Svar: Oy du och jag måste byta friend codesssss
Esmeralda Silverforce

Vilda Snownight

Älskar pokémon och jag fattar hur mu menar när du säger att du fastnar,haha. Jag har Diamond Version och den nya Pokémon Y. :D

Selma Frendtree

Vet du några pokemons som kan få bra speed,attack och spc.attack? Som finns i x så kan jag kolla om dom finns i y🐧Tack på förhand 😃

Svar: Staryu, Pinsir, Houndour är väl de jag tänker mig rakt av. Finns doch fler powerhouses, som Aron. Jag skulle hemskt gärna vilja ha en Skrelp och en Larvitar ;)
Esmeralda Silverforce

Sophia Silverfield

jag har några stycken som Diamond, Platimun, Silver soul, Black and white 1 och 2, X och Saphire

har även spelat ranger också ^^ och Mystery dungeon

så är en pokemon nörd haha ^^'

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.