Chrome Pointer

Missa inte SSO Ride Through!

   Ni glömmer väl inte bort min serie genom SSO? Här är senaste avsnittet!
 


Lorraine Beegirl

Jag har inte kommit dit än, så jag vill inte spoila för mig själv. Men så fort jag gjort klart ett par uppdrag så kollar jag alltid när Penny gör samma uppdrag.

Esmeralda Mistfield

Åh, nu ska man kolla! ♥

Lisa Silentland

Hallå,
Jag undrar hur du laddar ner Penny Girl? Det ser riktigt bra så jag vill prova det .
Tack så mycket
Leesa
( Det är hur mina vänner stava mitt namn XD )

Svar: Spelet går inte att ladda ner!
Esmeralda Silverforce

Lisa Silentland


Oh tackar!
Jag såg dina inlägg på Instagram och sökte det på Google och hittade denna speltyp sak eller något? Inte riktigt säker på vad det var, men jag kunde inte hämta. Jag vet att du sa till folk att inte fråga hur du får spel, men jag antar att du köpa videospel sak, vad du vill kalla det? Tack för din tid,
lisa

Svar: Jag förstår tyvärr inte riktigt hur du menar? :) Om du tycker det är lättare att skriva på engelska kan du gärna göra det så försöker jag hjälpa dig :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.