Chrome Pointer

Miranda gästbloggar: Grafiska uppdateringar

Detta inlägg är skrivet av gästbloggaren Miranda Moonbell.
 
Med de senaste grafiska uppdateringarna står det klart att SSO jobbar på att bit för bit bättrar på den äldre grafiken i spelet. Moorland, Silvergladeslottet och Fort Pinta är de tre ställen som fått nya utséenden. Jag skrev i ett tidigare inlägg om hur jag gärna skulle vilja se Firgrovebyn få en makeover så att det blir en mysigare och mer befolkad by, och jag tror att det kommer att ske så småningom. Både Firgrove, SIlvergladebyn, Valedale och Hästsportcentret lär få små ändringar för att bättre matcha den förbättrade grafiken i spelet, men något jag vill passa på att belysa är att det inte bara är byarna som behöver lite förnyelse.
 
Stenbroarna över Silversongfloden är nog det tydligaste exemplet. De har enligt mig de värsta texturerna i spelet; kladdiga, föråldrade och lågupplösta. Jag kanske låter hård, men kolla noga på dem, tycker ni inte att de ser ut att mer höra hemma i ett Playstation 1 spel än i ett modernt MMORPG?
 
 
 
Det finns andra, inte lika hemska texturer i spelet också som fortfarande borde piffas upp, som det övergivna sommarhuset. Stenarna ser kladdiga ut precis som träpelarna (som om jag ska vara riktigt petig ser alldeles för raka och obrända ut för att ha genomlidit en eldsvåda).
 
 
Sedan har vi dörrarna på ladan vid Steves gård (och kugghjulen vid hömaskinen/bandet), husen vid Marleys bondgård och några andra småsaker.
 
 
 
 
Vissa tycker inte om när SSO uppdaterar en plats, men jag anser att det är väldigt bra att de gör det. Jag spelar på högsta grafik och när jag rider från ett nyare område till ett äldre eller stöter på kladdiga texturer kan det nästan kännas som att jag dragit ned grafiken till medium eller till och med low. Att gnälla på SSO när de uppdaterar grafiken på något för att det 'inte känns som förr' och i nästa sekund gnälla på att spelet inte ser ut som i deras Cinematics (har sett ett flertal klagomål på sociala medier) känns inte bara motsägelsefullt utan även ganska oförskämt. Vi vill ju att Star Stable Online ska utvecklas, eller hur?






Alanis Moonstorm

Jag uppskattar de uppdaterade områdena jättemycket och tycker att de blivit supermysiga. Jag kan knappt vänta tills resten av spelet ser lika bra ut.

Riley ❤️

Håller med✨

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.