Chrome Pointer

Masterpost - Mina Videoserier

   I det här inlägget kan ni hitta alla videoserier jag har på YouTube! Jag tycker det är roligt att spela PC-spel, i synnerhet hästspel, och dela med mig av erfarenheten.
   Det finns många kortare videor på min kanal också. Ni kan välja och vraka HÄR.
 
   Horsez
   Penny kämpar för att bli en bättre ryttare på Sycamore Academy, och det blir många äventyr fram och tillbaka under en hisnande resa världen över. Missa inte detta otroligt vackra spel!
   Klicka här för att se serien!
 
 
   My Horse And Me
   Kan du bli världens bästa hoppryttare? I detta ovanliga och häftiga spel med mycket vacker grafik finns mängder av hoppbanor och ett antal spännande minispel!
   Klicka här för att se serien!
 
 
   My Horse And Me 2
   Då Rogers gård hotas av ekonomiska bekymmer kommer hans brorsdotter till undsättning, och genom att tävla sin väg till toppen av hästsporten försöker hon samla pengar för att rädda familjegården. Detta snygga spel har även roliga minispel på vägen!
   Klicka här för att se serien!
 
 
   Arvet från Rosemond Hill
   Ett av de bästa hästspelen genom tiderna berättar historien om Annie, som ärver sin fasters häst. Annie får stallplats på den magnifika gården Rosemond Hill - men är allt som det ser ut att vara? Döm inte hunden efter håren - detta spel är inte det vackraste, men spelmässigt är det en underbar upplevelse!
   Klicka här för att se serien!
 
 
   PennyGirl (PÅGÅENDE)
   Penny flyttar ut till mormor och morfar på landet och plötsligt råkar hon få sig en häst att tävla med! Följ Pennys äventyr i fyra spännande episoder då hon utforskar området kring morföräldrarnas vackra gård. Kika in ofta för att inte missa nya avsnitt av ett av historiens vackraste hästspel!
   Klicka här för att se serien!
 
 
   Starshine Legacy
   Då Lisa flyttar till Jorvik och möter Anne, Alex och Linda sätts mystiska krafter i rörelse. Då Lisa möter hästen Starshine verkar det vara ödet - men vad gör den skumma och läskige Mr Sands i krokarna? Flickorna måste snart gå samman för att rädda sin ö från mörka krafter. Se denna serie för att lära dig mer om Star Stable Onlines bakgrund!
   Klicka här för att se serien!
 
 
   Star Academy
  Lisa, Kyomi och Brittany drömmer alla tre om att bli popstjärnor. Tillsammans med vännen Kevin kämpar de mot toppen på Jorviks bästa artistskola - Star Academy. Se denna serie för att lära dig mer om Star Stable Onlines bakgrund!
   Klicka här för att se serien!
 
 
   Star Stable
   På Jorvik älskar alla hästar - även du. Möt människor över hela Jorvik och bli den bästa ryttaren ön någonsin skådat i en av de mest episka hästspelserierna någonsin! Se denna serie för att lära dig mer om Star Stable Onlines bakgrund!
   Klicka här för att se del 1, Höstryttaren!
   Klicka här för att se del 2, Vinterryttaren!
   Klicka här för att se del 3, Vårryttaren!
   Klicka här för att se del 4, Sommarryttaren!
 
 
   Star Stable Online (PÅGÅENDE)
   Flera år efter Starshine Legacy och Star Academy kommer en ny flicka till Jorvik. Hon vet inte om det än - men hon kommer bli väldigt viktig för den uråldriga och mytiska ön. Missa inte denna spelserie genom det största och bästa hästspelet genom tiderna!
   Klicka här för att se serien!
 
 
   Starshine Legacy (ENGELSKA, PÅGÅENDE)
   Vill du se Starshine Legacy ur en ny tappning? Se det på engelska medan jag tränar på att prata inför folk!
   Klicka här för att se serien!
 
   Harry Potter och Fången från Azkaban (PÅGÅENDE)
   Harry ska börja sitt tredje år på Hogwarts, men den ökände massmördaren Sirius Black har rymt från trollkarlsfängelset Azkaban och ryktet säger att han är på väg mot Hogwarts - mot Harry. Harry har dock annat att oroa sig för än Black, då rättegång av Hippogriffer, förrymda pixignomer, ilskna poltergeists, attackerande böcker och lektioner där man riskerar livet är vardagsmat.
   Klicka här för att se serien!
 


Anna Westbaker

Spelar du inte in Zoo Tycoon 2?

Svar: Jo, men jag ser det inte som en serie på samma sätt som de här spelen är, eftersom ZT2 varken har handling eller riktigt mål :)
Esmeralda Silverforce

Ebba Archgarden

Jag skulle jätte gärna vilja träffa dig på sso! Du är så vacker ✌🏻

Ebba Archgarden

Jag heter Ebba Archgarden 🤓 cx

Klaudia Shadowdwn

Oj, du har många hästserier.... antar att man får börja titta nu på direkten! förresten en fråga, vilken server är du på på sso? om du är på server 2 skulle vi kunna träffas någon gång då? <3

Svar: Jag finns enbart på Air Star och Fluffy Unicorn!
Esmeralda Silverforce

minna yellowdawn

hej Esme älskar dina videos

min fråga är: vad tycker du när dina fans följer efter dig?

jag blir stressad när någon följer efter mig

Svar: Jag tycker det är vedervärdigt och jättestressande.
Esmeralda Silverforce

Quinn Catforce

En gång var det en som följde efter mig på sydhoven! Deg var jätte irriterande och hon skickade hela tiden gruppförfrågningar och klubb förfrågningar! Jag håller med om att det är jättestressande och förstår dig!

Du är jättebra!!!! Tack för att du gör videoserien på youtube! Den hjälper mig mycket!😍😍😍

Wilma

Älskar dina videoserie om Star Stable. Love you

Kram ditt största fans

Ivanna fishvalley

Hej jag vet inte hur man kan kolla på dina videos på bloggen kan du hjälpa mig jag skulle vara väldigt tacksam om du svarar på detta JAG ÄR GÄTTE LEDSEN ATT DU SLU LÄGGA UPP STARSTABLE VIDEOS PÅ YOUTUBE men hoppas att du nån gång ska lägga upp sso videos i Youtube igen

Svar: Jag har ALDRIG sagt att jag ska sluta lägga upp videor. Det är verkligen ett stort problem med YouTube, att tittarna inte lyssnar på vad man säger.
Esmeralda Silverforce

Victoria Ironfire

När det gäller det så håller jag med dig Esme. Sa inte du nyligen att du INTE skulle lägga av på Avsnitt 181. Minns inte riktigt. Men jag kan förstå att du blir irriterad när folk varken läser beskrivningen eller lyssnar vad du säger i dina videos.

Svar: Jag har ALDRIG varken sagt eller skrivit att jag ska sluta med videor!
Esmeralda Silverforce

Victoria Ironfire

såg din SSL på engelska. Du är väldigt duktig, även fast jag föredrar på svenska.

Victoria Ironfire

Det var det som var poängen.

Victoria Ironfire

Hej Esme. Har äntligen kollat igenom videoserien med Harry potter. Du vet den där nivån när man ska gå till spökande stugan. Du säger att du har kassa nerver. Du skulle se mig när jag kollade på andra Harry potter filmen när han mötte ormen. Idiotiskt nog kollade jag kl"23:00 på kvällen trots mina nerver.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 22 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 35k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.