Chrome Pointer

Loppen från SSO på YouTube

   Ni som följer min YouTube-kanal har nog märkt att jag börjat lägga upp videor på loppen i SSO. Det är inte för att visa genvägar och inte för att visa hur man tar rekord - det är bara för att visa hur banan ser ut och alla videorna ska förr eller senare upp på Jorvikipedia :) Jag tycker sidorna ser roligare ut och det är kul för de som är riktigt nyfikna att kunna se hur banorna går.
 
   Här har ni ett par exempel!
 
 


Daniela silentmoutain

vart kan man ladda ner hyper cam 2 har googlat men hittar ingen "säker" sida

Svar: Softonic tror jag är trygg :)
Esmeralda Silverforce

Piper Archyard

Herregud, det är rätt förnedrande att det tog mig cirkus tre minuter att förstå vad du menade med "loppen". Började till och med fundera på om det var något slang från Wiki:n som jag missat, haha!

Svar: HAHA men gud, ibland står hjärnan still x)
Esmeralda Silverforce

Ello

Hej esme jag undrar om du kan börja skriva på svenska och eng på insta för jag vill fatta vad du skriver men jag fattar inte och om du gör det så kan både jag och de engelska mänskorna

Snälla svara❤️

Svar: Nope, Instagram är min internationella kanal och om man vill läsa på svenska är det bloggen som gäller!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.