Chrome Pointer

Kaoset med spökena

   Asså årets spökjakt är SÅ rolig. En klar majoritet av spelarna har hittat 29 spöken - men ryktet går om FLER. Ett till vid stranden vid Östgläntan, ett vid den södra stenbron mellan Silverglade och Firgrove, ett i Dimmornas dal... Det roliga är också att det alla pratar om är att det ska vara en ny Halloweenmask man får från det här hemliga spöket - men det kan vi motbevisa, för den masken fick man idag i en äppelhink ;)
 
 
   Vet att många tror att det ska finnas en orange piké, men det ska "bara" finnas pikén på bilden och klänningen, med två olika tights, två olika hattar, två olika handskar och två olika skor. Skulle ju vara skumt med en tredje överdel då, haha?
 
   Vad tror ni, finns det ett hemligt spöke som några få utvalda spelare har hittat, eller är det bara skumma rykten som gör oss paranoida lagom till Halloween?






Antoinette S

Hej Esme! Det här har inte med inlägget att göra men jag undrar hur man gör rörelsen (emoten eller vad de nu heter) där man gör konstiga och obegripliga gester? Väldigt tacksam för svar!♥♥

Courtney

Var finns alla äppelhinkar? har bara hittat den som är vid moorland, steves paddock och fortpinta så undrar om det finns fler och var? :-) tacksam för svar

Auriel

Man skall ta allt med en nypa salt, även när det gäller sso temet. För mågra år sedan så hände samma sak, man fick inte ett meddelande trots att man hade hittat alla 28

Leah Purplepie (världens fulaste namn)

antoinette s, man skriver i valfri chatt : /gest
då så kommer man göra den gesten...
courtney jag tror dem finns i alla stall utom vingården... jag har för mig det.....<3<3

Azzurra

Men de båda övre delarna är lila, det vore logiskt med en orange/svart övredel till setet med orangea /svarta saker.

Svar: Nope, frågade GME, finns bara två överdelar
Esmeralda Silverforce

Azzurra

Glömde säga, men det kanske finns på nåt ställe där ingen kommer på att leta på...

Karla Silverforce

Hej!

Jag var nere i vinkällaren och hör ett spöke men hittar det inte, kan det vara så att det finns ett där?

Karla silverforce

Hej igen!
Jag hittade spöket i vinkällaren ;D

Annabelle Appledotter

Hej, hittar inte spöket vid Mario. Finns det ens?

Svar: In i observatoriet!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.