Chrome Pointer

Jag vet vilken som blir min nästa häst

 
   VÄRLDENS största hästras vandrar in i spelet om bara några dagar! Nästan för bra för att vara sant och jag ÄLSKAR hur stor den är! En riktig gigant som säkert ser stor ut även bredvid en Andalusier.
   +, jag vet vilken häst jag ska köpa härnäst... gruppen på fyra hästar jag tidigare pratat om blir komplett på onsdag! Fortfarande har ingen gissat rätt på vilka de fyra hästarna baseras på ;)






Lottie

Åh, jag vet ju vad de är baserade på men jag vill inte riktigt säga det. känns som fusk då. Men det är ett bra tema du har hittat!

Meja

Den Kolsvarta Shire hästen alltså. *-*
Haha, sen man fick reda på att Shirehästarna skulle komma har jag bestämt namn... :x
Firestone Aka Baxter. *-*

Sally Hawklord

ABBA eller soulriderhästarna kanske?

Svar: Nope!
Esmeralda Silverforce

Eline lightsmith

Hej esme jag undrar vart man kommer kunna köpa hästarna om du förstår vad jag menar

Svar: Det är det ingen som vet än! :)
Esmeralda Silverforce

Vilda Snownight

Är den en häst av varje storlek?

Svar: Tycker det finns ganska många olika storlekar nu, haha
Esmeralda Silverforce

Leah Pandalake

Oj oj oj.. Jag bokstavligen svimmade av när jag såg detta. Vilket lyckorus! Riktigt riktigt otroligt stolt över teamet <3

Leah Pandalake

Verkligen som en enda stor liten myskorv!! *-* Hoppas den klarar av kylan i dinodalen nudå också c:

Svar: Tvivlar på det, Shirehästen kommer ju från Storbritannien och där är det ju inte direkt svinkallt...
Esmeralda Silverforce

Courtney Candlenest

Vad jag tror så samlar du kanske på dig dom fyra Soulridernas hästar. Bara en vild gissning men det känns inerst inne som att jag har rätt. ;)

Svar: Haha nej, de finns ju redan i spelet :)
Esmeralda Silverforce

Lina Southbaker

Hej Esme, här kommer en fråga om något helt annat än Shirehästar. Jag är fortfarande ganska ny på SSO, började i somras och är level 14 i skrivande stund. Jag har aldrig bytt server utan spelar alltså fortfarande på Fluffy Unicorn... Kan du, som verkar ha koll, rekommendera någon av servrarna där spelarna kanske är något äldre. Jag är själv 23 år nämligen. Och hur funkar det med serverbyte?

Svar: Jag tror inte det är så hemskt stor skillnad :) Men om du vill möta äldre spelare är det nog Air Star eller Marshmallow som gäller, oftast hittar man äldre spelare då man är inloggad sent! Du kan ju prova att börja på den ena och se hur du trivs och flytta till den andra om det inte känns bra :)
Esmeralda Silverforce

Cecilia Gladefield

Jag gissar på de fyra ryttarnas hästar frånStall Norrsken Avalanche, Hotflame,Västanvind och Moldi ;D

Svar: Åååh Stall Norrsken ♥ Älskade de böckerna. Men nä haha, smart tänkt, men för det hade jag behövt en vit Shire, en svart Morgan (typ det närmaste Västanvind tycker jag hehe), en fuxfärgad Connemaraliknande grej och en brun isis...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.