Chrome Pointer

Irritation!

   Igår tänkte jag sätta mig och redigera lite, men min ritplatta spunkade sönder totalt. Eftersom jag hade en lång video som sparades samtidigt kunde jag inte heller starta om datorn och testa inställningarna, så det var ju lite surt.
 
   Jag brukar oftast försöka lösa tekniska problem genom att halvhjärtat slå ett par gånger på grejen som inte funkar. Funkar faktiskt oväntat bra vid tillfällen. Ville sig inte igår. Blä.
 
   Esme och Porthos






Cecilia Gladefield

Alla problem går att lösa med en redig kofot! Eller hur var det enligt Angus Sunfield? ;P haha (hoppas jag inte blandar ihop namnen nu bara xD)

Svar: Hahah så var det säkert x)
Esmeralda Silverforce

Ange

Problem löser våld. Eller VÅLD LÖSER PROBLEM. Sry för caps! Inte meningen men. Kär i capset pga global kaoset. xD

Ange

Vad betyder Partyprincess?

Svar: Lägg till ett "a" i slutet så har du svaret haha xP Nejmen Partyprinsessa, inget konstigt där!
Esmeralda Silverforce

Ange

Tack osäker på engelska då jag är ensiffrig i åldern. Vill ju va säker xD my ponies new namne is partyprincess Elr popqueen ,najs :o.. Popqueen " popcorn" partyprincess " Parrta "


Tack tack för hjälpen!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.