Chrome Pointer

IDAG!

   Esme och Aramis
 
  Idag är en STOR dag! Jag är 99,9% säker på att då jag har avslutat den nya uppdragskedjan kommer jag gå upp i level 18! Det är SÅ lite kvar! :D
 
   Kommer självklart skriva om nya uppdragen senare också. Men det blir till kvällen! Kan btw nämna att jag nu äntligen har fixat länkar till mina fyra nya musketörer i inlägget "Mina hästar" (se menyn till vänster) :) Ska ordna en bild åt Porthos och sen ska jag bli klar med de tre redigeringarna jag har liggandes. Känns som ett projekt för en kväll då jag har tid att rendera ut videor! Vågar inte lämna videorna helt ensamma, vill vakta dem lite så att datorn inte havererar. Kanske är onödigt, men det känns bra.
   I helgen är jag ensam hemma = många nya videor ska spelas in. Tänkte testa att göra något på engelska för första gången... språkträning sitter aldrig fel! Dock kaaaaan det hända att jag åker iväg på söndag för att titta på en häst! Inget man klagar över, haha...






Meja

Grattis i Förskott till Level 18! :D

Stephanie Diamondfall

Samma här, har sååååååå lite kvar och dagens borde göra så att jag levlar. Taggad

Juliette Shypie

Grattis:D Förresten, viket redigerings program redigerar du dina videos i?

Svar: Tack! Sony Vegas Pro 13 :)
Esmeralda Silverforce

Julia

Fin bild :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.