Chrome Pointer

Idag provar jag något nytt

   Vi får se när ni märker av den skillnaden, haha. Jag kommer förstås hojta till då det händer.
 
   Nu är ÄNTLIGEN mina fyra nyaste hästar länkade i inlägget "Mina hästar" i menyn till vänster och alla har minst en bild var nu. Tror att nästa redigering jag tar itu med är den på Aramis för jag har en gryyym lineart - men jag insåg häromveckan att just den hästen är sjukt svår att redigera med den underbara färgen på pälsen så vi får se hur det går, haha.
 
   På tal om redigering, ni såg väl SSO's Instapost igår? Från och med nu ska Star Stable varje vecka välja ut en redigering från Instagramtaggen #SSOEdit som sedan visas på spelets egen Facebook, Twitter och Instagram som Monday Funday-bild! Sjukt kul tycker jag, och ett utmärkt sätt att hitta nya duktiga redigerare att följa! :D Hoppas att det lyfter redigeringssidan av communityt också, det verkar ha dött ut lite på sistone...?
 
   Aja, I'll be back later on!






Alanis Moonstorm

Jo, jag såg ssos instapost igår, en kompis taggade mig eftersom en av mina bilder var med på bilden tillhörande posten, vilket ledde till en hel drös nya följare och likes.

Själv funderar jag på att sluta använda den hashtagen nu, då jag finner det obehagligt att ha saker och ting med mitt namn upplagt på olika internetsidor utan att jag fått säga bu eller bä om det. Om de frågar innan de tar så skulle mina synpunkter om den saken definitivt se annorlunda ut, men so far har jag mest fått intrycket av att de inte frågar innan de tar.

Sedan är jag lite emot att lägga upp bilder jag gjort/redigerat på fb över lag.

Svar: Har du funderat på att göra ditt konto privat? :) Då kan du själv välja vilka som får se dina bilder! De är så otroligt fina, så det vore inte konstigt om SSO vill visa dem för communityt, men om du tycker det är jobbigt bör du förstås vara försiktig med dem!
Esmeralda Silverforce

Alanis Moonstorm

Om jag gör mitt konto privat så tappar jag tyvärr hela anledningen till att ha det från början, dvs att locka fler att klicka in på min blogg. lol

Det är liksom en grej när jag lägger upp det för jag vet riskerna jag tar med det, till exempel vet jag att lägger jag upp bilder på tumblr kommer de rebloggas, men jag vill inte se bilderna flyttade till en annan plattform utan mitt godkännande. :/

Svar: Jag har fått för mig att allt SSO-relaterat material som postas på nätet, oavsett vem som postar det, alltid är tillåtet att använda av SSO pga att det faktiskt är deras material från början? Jag ögnade igenom användaravtalet och hittade inget, men jag tror att jag har hört om det förut och det låter rätt logiskt. Jag tror ändå att man måste räkna med att SSO kan vilja använda bilder gjorda av spelare till sociala medier, så som de gjorde med sin printscreen där din bild råkade vara med.
Esmeralda Silverforce

Alanis Moonstorm

Jo, så är det förstås, de har rätt till sitt eget material*, och jag hade inte haft något emot om det bara gällt repostande på IG, eller ens på ssos officiella hemsida. Det är just att det är på facebook. Och facebook har en regel i att de äger alla bilder som läggs upp på facebook.



*Sedan beror det ju såklart på, är det en redigering så har SSO full rätt att använda den, men om det är fanart som är skapad helt själv så har de ingen rätt alls att använda den. För då äger konstnären den.

Alanis Moonstorm

ironin i det första jag vaknar idag till efter den här konverationen...

Svar: Haha jag såg det - otur från din sida, men jag tycker det är kul att SSO uppskattar ditt fina arbete!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.