Chrome Pointer

I have bought a horsieeeee

   Jag hade en intensiv förmiddag så jag har varit trött sen efter lunch, haha... Nu är det lugn och ro och lite roliga grejer. (Inte för att förmiddagen inte var kul haha men jag var helt utmattad under resten av dagen)
 
   Iaf, jag köpte förstås min Shirehäst då jag kom hem nu på kvällskvisten. Jag ska kika lite på bilderna jag snabbt knäppte på'n och sen får ni se mer här. Jag hade tänkt ha några redigeringar på hästar klara, men bara en av fyra är klar medan nummer 2 bara behöver hovar och lite noggrannare skuggning i ansiktet. Jag kommer iaf snart uppdatera inlägget "Mina hästar" (som ni hittar i menyn till vänster) med de fyra nya hästarna :)
 
   Vad jag tycker om Shirehästarna? Jag ÄLSKAR dem! Jag fann det lite att man fick vänja sig lite vid att sitta "närmre" kameran än tidigare, för det kändes lite skumt i början, men efter att ha ridit runt lite och funderat på saken älskar jag storleken och jag tycker de är så maffiga. Älskar också animationen då hästen står still och "floppar" upp pannluggen, så söt ♥ Jag tycker också det är bra att hästen nästan är överdrivet stor; varför inte verkligen visa upp att det här ÄR världens största hästras liksom, haha.
 
   Sååååå... brb!






Molly Sunhand

Jag köpte också en ❤️ jätte gulliga! Dom har väl typ samma gångarter som morgan?

Matilda Sharkmountain

Jag älskar Shirehästarna! Dom är så stora, och precis som du säger maffiga. Troligtvis min favvoras hittills men man får ju aldrig nog med överraskningar i det här spelet ;)

Luna Friendstreet

Åhå! En för alla, alla för en ;D

Fritz

Jag äälskar floppandet med pannluggen. För mig betyder typ "jag är kung!" på ett gulligt sätt. Älskar de❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.