Chrome Pointer

Hur många spöken är det, haha?

   Jag trodde det var 28 men nu då jag klipper film och räknar och räknar får jag det till 29... Fick inte heller upp ett meddelande om att jag fått alla spöken?
 
   Men, videon kommer ta några timmar att rendera (gissar på ca 5 timmar med mina inställningar) och sen kommer den upp här tillsammans med en spökkarta där jag visar exakt var ni hittar vilka belöningar :) Stay tuned!


Leah Pandalake

Du är grym Esme! <3

Piper Archyard

Plockade ihop 29 spöken jag med, men jag blir så otroligt osäker om jag inte får någon bekräftelse på att jag faktiskt tagit alla, haha! Men det verkar inte som om det är någon som har tagit några fler, så det borde stämma :)

Azkadellia

Jag misstänker att det borde finnas ett till
1) inte fått något meddelande om att man har fått alla (men sso kan ju ha glömt det, de har ju gjort det förr)
2)man kan fortfarande prata med Mrs.
3) Om man kollar i maskaffären, dvs. på bordet så finns det 3 masker olika masker, och man har fått alla förutom 1 (det är nog det största argumentet att det finns 1 till)

Dasha Easthome

Man kanske inte får upp något meddelande eftersom man redan har fått belöningarna av spökena. Näe, jag vet inte xD

Jo vilka ryktesuppdrag måste man göra för att komma till gyllenåsarnas dal?

Svar: Inga ryktesuppdrag, satsa bara på att göra uppdrag i allmänhet i Silverglade! (Rykte är förstås bra att ha i övrigt ändå)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.