Chrome Pointer

Halloween kommer snart!

 
   Halloween kommer till Jorvik på onsdag och Star Stable Archie utlovar här den läskigaste Halloweenen någonsin på ön. Förutom grejer vi är vana vid vid det här laget, som Spiderpig (♥), pumpadekorationer, Pacman och masker, så finns det ett par nya grejer.
  • I Gyllenbladsskogen verkar det hända grejer - något har hänt med ljuset och en ny tävling verkar vara där?
  • Tror att byxorna på tjejen med vita Shirehästen är nya?
  • Tror också det är nya grejer på ryttaren på den apelkastade araben i slutet
   Jag är aaastaggad inför Halloween! Vet inte om jag kommer skriva så mycket men det blir ju videor i form av spökjakt + vad det nu blir för uppdrag. Pacman-grejen kommer jag självklart också spela in, trots att jag är så sjukt dålig på det så det finns inte, haha. Dock blir inte det förrän på torsdag/fredag/lördag någon gång, beroende på jobb och när jag är ensam i lägenheten.
 
 
 
   Vet ni vad jag gjorde igår btw? Jag LEVLADE, hör och häpna. Har faktiskt saknat att susa igenom spelet och göra lopp typ per automatik, men det har varit så sjukt trist utan globalchatt att titta på och dessutom har jag inte så mycket tid längre. Blev bättre då jag skaffade hem en till datorskärm så att jag kan kolla på serier samtidigt ^^


Stephanie Diamondfall

Det där är inte det enda, de har släppt en reklamfilm också. Det kommer vara ett spökhus bergodalbana och man kmr kunna gå in i vissa av rummen i slottet.

Svar: Har sett den men tänkte vänta med att prata om den ^^
Esmeralda Silverforce

Violeta Discolord

Vart ser man reklamfilmen?

Svar: Jag tror inte att den går att se på annat sätt än att man tittar på videor på YouTube och ser reklam innan videoklippen. (Man kan alltså inte ha på t ex AdBlock)
Esmeralda Silverforce

Lucy Macwright

Levla och kolla på serier samtidigt?! Wow, du är bäst på multitasking, jag kan knappt gå och andas samtidigt hahah

Fiona Underland

Arabryttarens kläder är inte nya. De kom som en belöning i en uppdragsserie i Fort Pinta, där man skulle hjälpa magikern och streetperformern med att sätta upp en show, hon med en Apa som husdjur. :3

Svar: Tycker dock inte det ser ut som att det är exakt samma färger?
Esmeralda Silverforce

Vilda Hawkheart

Jag blir nästan ledsen när jag ser allt om halloween på SSO för jag åker bort tidigt på morgonen imorgon och kommer tillbaka sent nästa onsdag, så jag kommer missa det :c

Svar: Halloween har alltid varit under minst två veckor så jag tror inte du behöver oroa dig :)
Esmeralda Silverforce

Angelica Purplegirl

Vilken film med spökhus / bergochdalbana? åååå!! Har ju bestämt att sluta/uppehåll , hur ska det gå?

Angelica Purplegirl

Vilken film med spökhus / bergochdalbana? åååå!! Har ju bestämt att sluta/uppehåll , hur ska det gå?

Beatrice Mooncamp

det är väl bara för star riders

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.