Chrome Pointer

Ett Barbiespel

 
   Jag tror faktiskt att jag helt glömt att prata om det här? För EVIGHETER sen fick jag tillgång till ett Barbie-hästspel som Pixel Tales (utvecklare av SSO) har jobbat på. Det syns ganska väl i vissa aspekter och inte alls i andra. Jag har inte spelat igenom hela spelet än, men jag tänkte att det kanske en dag utgör en lite kul Ride Through. Det är kanske inte jordens vackraste spel och man kunde önska lite mer av "vrida-kameran"-funktionen (ni kommer se vad jag menar i framtiden), men det är inte direkt dåligt! Det är faktiskt lite småmysigt. Ska bara se till att komma igenom det också ^^'
 
   Sen många år tillbaka äger jag också ett annat Barbie-hästspel, som jag älskade så sjukt mycket då jag var liten, haha... ska se om det går att få igång på min dator, vore kul att spela in det också :D (Och det är inte särskilt långt så det kan jag nog göra på en eftermiddag, haha...)






Siri Seaheart

Elsker det spillet! :)

Bella Flowerrock

Åh! Jag spelade det när jag var liten men fattade inte hur man sparade så jag fick alltid börja om från början,haha! Men jag gillar inte Barbies röst den låter typ "för tjejig" typ. :)

tiffany bluewood

var på studiebesök hos han som animerade hästarna i det spelet, fick se vad för sorts program han använde osv, riktigt coolt! :)

Svar: Haha på Pixel Tales eller? :D
Esmeralda Silverforce

tiffany bluewood

kan iallafall drömma om att man var där, haha :D
han har ett eget litet kontor vid bio rio tror jag det heter, så fick man se ett av hans animerinagr till ett skräckspel :)

Svar: Jahaaa okej :D
Esmeralda Silverforce

Margaret Silverknight

Var spelet från när du var yngre https://en.wikipedia.org/wiki/Barbie_Horse_Adventures:_Mystery_Ride? Jag spelade det som en dåre när jag var liten, även om en senare genomspelning fick mig att inse att det... kanske inte var av världskvalité.

Svar: Japp just det spelet haha
Esmeralda Silverforce

ES

Å det där spelet! De e jätte roligt! Du måste snälla göra en ride through på den!😄👊

Svar: Tanken är att det sa bli så :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.