Chrome Pointer

5000!

   Ojoj, 5000 prenumeranter på YouTube! Tack och bock. Just nu är det väldigt tomt på annat än just SSO pga två anledningar:
   1) SSO är så pass roligt att det är det jag har lust att spela just nu
   2) Varje gång jag spelat in SSO-grejer har jag suttit och pratat högt för mig själv under minst 20 min och är hes och därmed är det inge vidare klokt att försöka köra med ett annat spel
 
 
   Mitt mål är ju ändå att det ska bli mer spel! Då jag har kommit så långt i SSO att jag inte har nya uppdrag varje gång jag loggar in (borde bli ungefär då Solens Cirkel dyker upp) så kan jag lägga lite mer fokus på andra spel. Jag har fått lust att spela in SSL på engelska, dels som språkträning för mig (för gudarna ska veta att det behövs) och dels för att folk gärna vill se det (jag drog en snabb fråga på min SSO-Facebook och det var oväntat många som var intresserade). Jag är egentligen rätt tagg på andra spel - Har ju tre episoder kvar av PennyGirl-spelet, Zoo Tycoon kan man ju alltid spela (första versionen av spelet vore nästan också lite kul, trots att det är uråldrigt!) och det vore grymt kul att försöka spela in Harry Potter-spelen! Nu har jag ju bara tre (PoA, OotP och HBP), men de är alla tre riktigt roliga och det vore himla roligt att få prata om något annat som jag tycker väldigt mycket om!
   Det kommer förstås dröja dock ;) Finns så mycket annat som är på g just nu, man kan ju inte alltid sitta framför datorn.
 
   Att återbesöka Hogwarts med videtittare skulle nog kännas lite skumt - men då skulle jag kunna prata hur länge som helst om alla galenskaper som pågår i det här slottet, haha






Selma Frendtree

Esme du är så himla duktig så man nästan bara väntade på att du skulle få 5000 prenumeranter Du är så värd dom!!!! jag hoppas du någon gång spelar igenom ssl fast på engelska skulle vara så kul att se och så får jag lära mig mer engelska! I LOVE U!

Danielle Winterstone

Åh det hade varit såå kul med HP! Jag är själv världens HP nörd hehe.. Hoppas det kommer nåt sånt i framtiden! :)

Cassandra Watersmith

Har också ett av dem spelen! (Prizoner of Azkaban) Dock har jag aldrig klarat ut det och har inte spelat det på något år. Kanske ska man ta fram det ur lådan med dataspel och spela det?

Lisa Silentland

Luna Lovegood is amazing :D

Svar: She sure is :D
Esmeralda Silverforce

April Pinehill

Om du hade spelat in HP hade jag varit dig evigt tacksam<33

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.