Chrome Pointer

Wooo på livet

   Jag har fått rätt många kommentarer på YouTube de senaste veckorna som ber om nya avsnitt av PennyGirl och ZT2. Och jag har så dåligt samvete över det, men jag har verkligen ingen lust att spela in nya avsnitt just nu och jag har så sjukt begränsat med tid och ork. Idag är jag t ex ledig - hade planerat att åka in till jobbet och jobba några timmar för att jag är lite orolig över ett projekt jag håller på med och jag vill verkligen att det ska bli bra, samtidigt som jag kände att jag då innan det skulle försöka hinna spela in någon video här på morgonen + städa lägenheten - tror ni jag orkade det? Jag gick upp i morse men gick faktiskt och lade mig igen, var så trött att jag mådde illa och kände att EN ledig dag per vecka kanske jag kan våga ge mig själv. Ibland.
 
   Jag VILL verkligen kunna langa ut videor till er så ofta som möjligt, men det är totalt omöjligt att det ska gå. Tycker förstås att videorna är jätteroliga, men det krävs mycket intresse från min sida för att jag ska ha orken att hålla mig pigg och glad under de (ofta rätt långa) inspelningsstunderna. Sen är det mycket stress i min vardag med väldigt många nya och omväxlande rutiner samt väldigt långa och tuffa dagar, men jag gör verkligen mitt bästa här. Tycker jättemycket om er respons!
 
   Nu är jag lite mer levande, så jag ska försöka sätta mig med ett videoprojekt som jag hoppas ska bli klart rätt snabbt - jag kanske hinner jobba lite idag ändå. Jag har fortfarande kvar att säga några rader om New Hillcrest och Ricky Winterwell också, lovar att pipa in med det så snart jag kan!
 
   Jag vill göra mer än jag gör i dagsläget, men det är som om en port slås rakt i nyllet på mig varje gång jag försöker. Jag gör mitt bästa, lovar!


Leah Pandalake

<3

Selma Frendtree

Esme jag vet hur det är att bli stressad! Du är enligt mig värd en slappna av och ingen stress dag!

Carolina Diamonddotter

Hejhej Esmeralda!

Jag undrar om du har besökt Fort Maria som vi tidigare fått veta om, isåfall har du sett en speciell person? Jag har spelat alla Star Shine Legacy spel samt Starstable spelen och Star Academy! Men jag kan avslöja att det är Buck, han med Katja från Star Shine Legacy!

Ha en bra dag!

Ylva Westnest

Jag såg dig typ där vid Buttergood!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.