Chrome Pointer

WOHO, hemma tidigt!

   ÄNTLIGEN en tidig kväll! I morgon är jag på SIHS hela kvällen så då kan ni ju inte räkna med att se mycket av mig här, haha... Vet att många av er känner igen mig, varav några från förra året och kanske några från Falsterbo också, så tveka inte att säga hej! Jag har världens sämsta ansiktsminne men jag lovar att jag inte bits.
 
   Jag ska spendera min kväll med lite trevligt SSO-spelande. Lite Epona, för nu tänker jag banne mig inte vänta längre hehe, och ska börja med juluppdragen. Fjärde gången nu! Dock har det utlovats nya belöningar, sånt är spännande. Och sorgligt för min garderobs skull, den är typ full...
 
   Btw, om, och jag säger OM, det skulle vara något trassel med att komma in på bloggen under närmaste dagarna - do not panic! Jag har ju inte varit hemma på forever så jag har inte hunnit uppdatera mitt Blogg.se PRO, som betyder att jag också köper bloggens domän (alltså Monokerus.se). Även fast jag inte kan skriva så mycket längre har bloggen en särskilt plats i hjärtat så domännamnet ska jag ju ha kvar, hehe. Så om det är något skumt en dag, vänta till nästa dag och prova igen bara, I'm on it!
 
   Nu ska jag äntligen spela SSO, tjofräs people!






Selma Purplevelley

Minns förra året!

Då stog jag och spelade sso vid starstable datorerna! Du stog bakom mig och fick typ panik xD ♥

Kan inte detta år för pappa fyller år då!

Har det så roligt på SIHS ♥ !

Amanda Rainwood

Lider över att jag missar inomhusfälttävlan i år igen, haha. Ser dock fram emot lördagen som bara den, SIHS är helt klart en av årets absoluta höjdpunkter! Hoppas vi ses!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.