Chrome Pointer

Två dagar, tänk va?

   Bara två dagar kvar tills det är dags för Epona! Många verkar ha uppfattningen att grindarna bara ska slås upp pang bom, men kom ihåg att ALLA spelets områden har krävt uppdragsserier för att öppnas. Skördebygden har brobyggandet, GåD har nyckelgjutning, Dinodalen har hissrenovering - även Jorvik Citys Galleria har en uppdragsserie som öppnar stället. Tror inte att det här blir ett undantag va? ^^
 
   Jag har inte spelat SSO på nästan en vecka, ve och fasa, haha. Har massor att göra nu då min nya hästpolare tar en massa tid + att jag har varit bortrest. Veckans stora projekt är att hitta nån människa med körkort som är villig att köra en cykel tvärs över stan åt mig för att jag ska kunna halvera mina resvägar varje gång jag ska till hästen.
   Men nu! Nu ska jag faktiskt logga in en stund och glassa runt lite. Har både fredag och lördag hästfria, då kommer jag ha gott om tid att både spela igenom allt det nya plus kanske skriva lite om det och visa några bilder...?
 
   Tror inte att jag kommer spela in några videor om det nu på direkten, skulle gissa att Penny Kinglee inte kan nå området än. Liksom knappt inne i GåD och har inte öppnat Dino än, vore lite skumt med område nummer tre direkt, haha? Eller? Vad tror ni?
 
    Penny och Raichu


Rose Greenhill

Jag hoppas själv att Epona blir tillgängligt för folk i lägre level. Det är ju lite grann därför det alltid är liv och rörelse i Jorvikstallet och Jarlaheim, medan det ofta kan kännas lite dött i Gyllenåsarna och Dinodalen ^^

Cecilia Gladefield

Eftersom att Epona ligger i anknytning till resten av Skördebygden så måste minsta leveln vara 5 (för det är vid den leveln man kommer in i Skördebygden om jag minns rätt). Så minst level 5. Sedan beror det på efter vilket uppdrag man börjar uppdragsserien att komma in i Epona. Hm.. klurigt.. ^^ Så jag gissar på runt level 5 ;P

Emelie Silverhaven

Jag har verkligen hoppats att det ska sättas en högre level på Epona! Tycker man ska få kämpa lite för att få komma in i de nya områdena! :) Självklart tror jag på ett uppdrag med, men hoppas att det går snabbt och inte tar flera dagar så skulle jag bli väldigt besviken haha.

Alanis Moonstorm

Precis som Emelie Silverhaven tycker jag kanske att entren till området ska vara något man får kämpa sig till.

Av ren jävlighet hoppas jag att man måste vara beundrad med GED:södra avdelningen för att få komma in bara för att skadeglädjen skulle vara på max.

Signe Swordstar

Hej Esme! JAg längtar till Epona och hoppas man måste va i lvl 16/17 (INTE 18!! XD) Så vi får se PS en dag kvar nu!!!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.