Chrome Pointer

The Star Stable Show

   Sent var det här, men jag har rätt nyligen kommit hem från stallet. Hemskt med höstmörkret, om det inte var för det skulle jag inte ha något alls emot med sena stallkvällar - men det är snäppet obehagligt att vandra hem helt ensam på mörka skogsstigar helt utan gatulyktor då man är en bra bit hemifrån.
 
 
   Ja, idag var det alltså premiär för The Star Stable Show, SSO's nya talkshow! Programledare är svenska Matilda.
   Jag är inte mycket för att titta på talkshower eller vloggar själv - men jag gillar verkligen det här. Jakten på Archie tycker jag är särskilt skön, då Matilda i princip attackerar de stackars killarna för att höra dem prata och lista ut om någon av dem är den berömde Archie...
 
   Missa inte den allra största nyheten - Epona kommer nästa vecka. Notera den nya musiken i trailern - jag älskar den.
 


April Goldfall

Musiken är underbar *-*

Sally Hawklord

Fastande mest för de underbara granarna som kom i första klippet i videon*.* Sori men råkar nu älska SSOs granar... Men musiken var ju också helt gudomlig*.*

Sally Hawklord

Menade andra klippetXD

Cassandra Watersmith

De där husen som var helt raserade, det är väl gamla Hillcrest? Såg ut som det då det låg på en kulle och det skulle ju vara förstört.

Svar: Det vet ingen än, det får vi se! :)
Esmeralda Silverforce

Cecilia Gladefield

Älskar musiken :3 Ser verkligen fram emot nästa vecka. Vill in i Epona nu och rädda Evelyn så att hon kan bli borgmästare över Jarlaheim igen så att man slipper dryga Jack xD haha
Jag håller också tummarna för att de kommer att fortsätta med Starstable Show för det var ett riktigt charmigt första avsnitt. Alltid kul att få kika bakom kulisserna 😉 Deras Q and A Segment känns riktigt bra då det blir ännu lättare att som spelare få svar på sina frågor om spelet. Ser fram emot fler avsnitt ^^

Flo

Du som brukar gilla betydelser av namn i SSO, jag kikade in lite på wikipedia och plötsligt så förstår man varför domhar döpt det till Epona :)

Epona, förmodligen densamma som Rhiannon, var en hästgudinna i kontinental keltisk mytologi.

Epona brukar uppträda som en kvinna till häst. Hennes namn härstammar från epos, det keltiska ordet för häst, och fungerade förmodligen både som titel och beskrivning.

Epona är den enda keltiska gudom som omnämns i romarnas Pantheon.

Epona är även namnet på Links häst i TV-spelserien The Legend of Zelda.

Svar: Jag har stenkoll på gamla myter, fullt medveten om Epona :)
Esmeralda Silverforce

Sabrina Eastforest

Var bättre än vad jag trodde men inget jag lär följa. Matilda talar väldigt bra engelska btw!

Så kul med det nya området! Gillar att sso nuförtiden släpper trailers om områden och hästraser en vecka innan det kommer :D

Agnes Shygirl

Den var så braa! Får jag fråga dig en sak, Esme?

När kommer Epona och när kan man leda hästen?

Är så nyfiken! Sorry att jag skriver utropstecken.

Tack och du är bäst, Esme! Jag kollar på alla dina videos och dem är såå bra! :)

Svar: Matilda säger svaret på din första fråga, och jag har dessutom skrivit det i inlägget - fråga nummer 2 finns det INGEN som har svar på, SSO-teamet har inte sagt något om det.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.