Chrome Pointer

STORM

   Det regnar något enormt och idag ska jag släpa ut en majoritet av alla ridgrejer jag äger till stallet där jag ska spendera mycket tid framöver. Försöker övertala familjen att skjutsa ut mig så slipper man bli dyngsur innan man ens kommit dit - stallet är litet och ridhus har vi inte. Värsta nu är väl ändå att min tunga ryktlåda ska ut, den är svårast att baxa på...
 
   Nejmen i övrigt, trevlig söndag på er. Spelmässigt gör jag inte mycket just nu, jag loggar bara in på Penny varje dag för att hämta upp alla Halloweengrejer jag inte orkade med förra veckan. Kommer inte ta alla spöken, men äppelhinkarna kan man ju anstränga sig för.
   Penny och Charizard


Sally Hawklord

Regnar här med. Yay.

Ebbizen

Fina esme💖

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.