Chrome Pointer

Nya bekantskaper i Epona

   Självklart kommer det en drös med nya kompisar i Epona - det här stället har ju lite mer liv och rörelse i sig än Dinodalen, så man kan nog räkna med åtminstone dubbelt så mye folk att träffa.
 
   Nu har jag vandrat runt på SSO's globala Facebooksida (där också informationen kommer från) och hämtat upp dessa nya polare:
 
 
   Möt Ivan Drake, mobbare och allmänt jobbig snubbe. Känner vi igen efternamnet? Jajamen! Släkting till den fruktade Ms Drake i Jarlaheim tycks det som...
 
 
   Här har vi Sunshine Joytree! Hippie på hög nivå tycks det. Jag tycker hon ser hemskt snäll ut - och det är ju trevligt!
 
 
   De här tre dude-sen ser ut att vara hämtade från vilda västern, men det är bröderna Buttergood. Det vi vet om dem är att Junior Buttergood (okänt vilken av dem det är än så länge) inte är den trevligaste människan på jorden, men åtminstone en av de tre är snällare än han ser ut...
 
 
   Det här är professor Hayden. Han hade kul en gång. Det var hemskt. Och han ser EXAKT ut som min granne på nedre botten som min mamma i smyg har kallat för "professorn" sen vi flyttade in för tolv år sen.
 
 
   Det börjar närma sig nu folk - på onsdag händer det, Epona slår upp portarna, ni har väl inte missat det?


Rännan Blåbro

Så taggad så det finns inte!!

Alina Bravedawn

Länkar så mycket! Det här tror jag kommer bli min favorit plats på hela jorvik : )

julia

Ohhh längtar till onsdag

Justine Lionheart

Om man har en bild på din karaktär, är det okej att ladda upp den på sin blogg, skriva webbadressen till dig eller vill du att man tar bort bilden helt och hållet från datorn?

Svar: Helt ok att använda bilden!
Esmeralda Silverforce

Gabrielle Northstar

Så taggad! :D
Måste dock undra, har Sunshine glömt byxorna hemma, eller har hon väldigt tajta hudfärgade leggings på sig? Eller är det bara jag som är gammalmodig och tycker att hennes klänning är lite kort? x)

Svar: Skulle gissa att hon har shorts under? haha
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.