Chrome Pointer

Nu ni, nu är det snart dags

   ...och ni kommer nog tycka at jag är helt spritt språngande skogstokig, men jag kommer inte gå in i Epona i morgon. Eller på torsdag. Jag väntar faktiskt till fredag eftermiddag.
   Anledningen? I morgon har jag en lång dag på jobbet + häst, och samma sak på torsdag. Kan hända att jag är hemma tidigare än jag tror på torsdagen, för jag är 110% säker på att jag jobbat över rätt mycket på sistone (note to self: bli bättre på att skriva upp timmar) så jag kanske ger mig själv några extra lugna timmar.
 
   Då jag väl traskar in i området kommer det hursom bli spoilervarningar - jag kommer posta bilder, var så säkra. Men nu, nu ska jag faktiskt spela SSO. Orkade inte med det igår och fastnade med massa jobbgrejer då jag kom hem nu på kvällen, så nu vill jag ha lugn och trevlig stund. Hare!


Amanda Rainwood

Ärligt talat skulle jag vilja skjuta upp det lite jag med i och med rusningen då alla ska göra uppdrag samtidigt, men har tyvärr ingen dator som SSO fungerar ordentligt på hemma (oh the pain) så jag får liksom låna en släktings dator i några timmar imorgon. Hahah.

Cookiecat - Rödhårig gamerbrud

Jag kommer inte heller rida in i Epona imorgon, framför allt då jag inte vill ha upplevelsen förstörd av att alla på hela servern flockas runt samma punkt. Lär bli svårt, men har sagt åt mig själv att bli 'Beundrad' med minst två faktioner till innan jag får gå in i det nya området. :)

Lilly Underwood

Jag kommer inte heller traska in i Epona idag. Väntar tills det blir lite mer space så man ser ordentligt vad som händer i uppdragsserierna. Har ändå haft ett uppehåll ett bra tag så jag har en del annat att ta igen som bara är irriterande när det ligger och lyser på kartan. Men nyfiken och peppad är jag definitivt! Spännande!

Dyker du upp på SIHS, förresten? Träffade dig tillsammans med Amanda Rainwood förra året, vet inte om du minns oss, men vi satt och pratade ett tag iallafall vid SSO-montern. Hoppas vi ses igen om du kommer dit :)

Svar: Ååh, klart jag minns er! Jag kommer finnas där både på torsdagen och lördagen :D
Esmeralda Silverforce

Hedvig Moonforce

Jag kommer inte att gå in i Epona på minst 1 månad för jag får inte köpa star rider och hag e bara lvl 14 :(

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.