Chrome Pointer

Måndag

  "You know, this thing about att ha många strängar på sin harpa, som vi säger in Swedish" <- Hört på jobbet idag under en helt seriös konversation på engelska
 
 
   Jag påbörjade faktiskt ett klagoinlägg för jag behövde klaga av mig, och sen vände det om tvärt och jag kände "pallar inte". Kan klaga en annan dag. Kan säga det här iaf - om ni prompt ska bugga i SSO, ge själva *** i att posta bilder från det på sociala medier. Ni sabbar väldigt mycket för era medspelare som vill upptäcka bland annat nya områden helt själva. Ja, det här är en pik.
 
 
   On a lighter note, jag nämnde kort ett spöktåg förra veckan. En kort reklamfilm, en såkallad pre-roll, från SSO gick att se som reklam om man tittade på YouTube-videor. I den visades mycket material från förra veckans Halloweentrailer, men också något som påminde väldigt mycket om ett spöktåg. Det tycks komma på onsdag - taggade?
 






Samantha Nightgarden

Är väldigt taggad på att få åka det där spöktåget! :D Vart så sur för någon dag sen när jag kikade runt på instagram också helt plötsligt är det någon som lagt upp massa bilder från södra skördebygden. Varför gör man ens det? Man får inte bugga och man förstör ju verkligen för de som vill utforska de nya områdena själva!

Elin Dragonfall

Jag tycker också att det ska bli kul med det nya spöktåget! Undrar dock varför Sso släpper det när halloween redan är över. :/

Elin Dragonfall

Jag tycker också att det ska bli kul med det nya spöktåget! Undrar dock varför Sso släpper det när halloween redan är över. :/

Cassandra Watersmith

Håller med om att det är hemskt. Det första jag såg nu när jag kollade mitt flöde på instagram var en bild från ett stängt område.
Jag själv har inget emot att spelare lägger upp bilder på buggar som INTE innefattar nya områden, då det leder till att de kan bli anmälda för sin buggning vilket också är rätt bra.

Sally hawklord

Man får ju bugga sig in Om man vill bli avstängd ofc men posta det på sociala medier?! Nej fy! Har sett vissa som gjort det och tagit bilder på jättefina områden o sen e man ba mehh jag ville ju ha det som en surprise:, (

Emily Greenmountain

Jag är väldigt taggad på spöktåget. Det ska bli så himla roligt att åka det! Jag längtar väldigt mycket tills på onsdag!

Iris

Plz, spoila inte här, inte lika taggad på södra skördebyggden nu :c

Svar: ...ingen som har spoilat här?
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.