Chrome Pointer

Jag har inte riktigt hunnit med något alls

   Som sagt, allt blir lidande här. Har inte kommit hem tidigare än halv åtta en dag den här veckan och idag, då jag var totalt mentalt körd vid fem och tänker "nu, nu kan jag åka hem och vila!" - tror ni inte det var totalt stopp i tunnelbanan? Gick två tunnelbanestationer istället + passade på att gå vilse i stan på vägen. Smidigt.
 
 
   En av de saker jag inte har hunnit med är att hypa för Epona. Jag längtar efter en massa Jorvikipedia-fix - det här med att skapa sidor på löpande band och bara kasta in text är faktiskt sjukt roligt, haha.
   Jag ser hur som helst oerhört mycket fram till själva Epona, området vi faktiskt väntat på i närmare två år (kom ihåg att det från början såg ut som att det skulle släppas tillsammans med Skörde 2013!). Jag har nu nära releasen ingenting emot att det. Tänk bara hur mycket det här spelet har utvecklats på ett enda år? Det är så mycket nytt, så mycket fräschare, och även fast vi kanske har varit lite lidande i brist på huvudstory så tror jag att det ibland är riktigt, riktigt värt att vänta. Ni har väl sett de många som säger "ÖÖÖH stäng ner spelet i en månad och fixa alla buggar" som redan nästa vecka säger "ÖÖÖH varför är uppdateringen så liten?"? Hahah, dubbelmoral på hög nivå. Det är nog ändå det som hänt det här året - i tillbakablick inga enorma uppdragsserier, men mycket annat som bidragit till att lyfta hela spelet till en ny nivå. Om det är mycket kvar? Ja. Men, det hela är på mycket god väg. En anledning kan vara att Star Stable Entertainment numera köpt upp Pixel Tales (spelets utvecklare) och därmed kan arbeta mer effektivt med alla anställda på samma plats. (Ni kan läsa mer om det HÄR) Det är dock långt ifrån den enda anledningen till att spelet lyfter och lyfter. I slutänden hänger allt på eldsjälarna bakom spelet, tillsammans med de spelare som finns med i vått och torrt.
 
  Jag kommer i morgon resa bort till hästgård och jobba hela helgen. Ska bli hemskt skönt att komma hemifrån, och nästa vecka ska jag sätta igång och rida min hästis lite mer rejält. Är dock ganska säker på att jag är hästledig på torsdag, vilket passar utmärkt för att jag ska kunna skriva lite om Epona :)


Emmy Winterknight

Bara jag som såg på sso talkshow en dator där någon jobbade med pandoria? 4.43 ser man rätt tydligt :)

Fiona Underland

Uff, ja, den där vardagen är inte alltid rolig. Jag själv går och lägger mig så fort jag har kommit hem från jobb. x)

Alanis Underbear

"Ni har väl sett de många som säger "ÖÖÖH stäng ner spelet i en månad och fixa alla buggar" som redan nästa vecka säger "ÖÖÖH varför är uppdateringen så liten?"? Hahah, dubbelmoral på hög nivå."

Vem är det som har sagt så?

Antoinette S

Alltså jag har hypat över Epona varje dag och det är sjukt att det kommer om 3 dagar!!! Halleluja!!!! Vi kommer att äntligen få kanske lösa mysteriet med den försvunna borgmästaren Evelyn!! Jeeeee sååååå hype!!!!😊💕❤👍🏻👌🏻💋😂😝🙆🏼😱

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.