Chrome Pointer

Jag är inte frånvarande med flit!

Saknar verkligen att sitta och SKRIVA, haha. Just nu sitter jag på bussen hem och mobilbloggar för att jag har abstinens - ni ser ju vilka dagar?! Hade morgonfodring i stallet i morse, jobbmiddag nu på kvällen och ska upp till morgonfodring i morgon också. Har kaos i vardagen med för mycket av allt, men försöker trösta mig med att det är två veckor tills allt lugnar sig.

I morgon är det onsdag igen! Taggade för uppdatering? Jag har knappt sett min dator på två veckor så jag har fortfarande inte spelat igenom hela Epona. Lika bra, kanske. Mer kvar att göra! Är väldigt nyfiken på veckans Star Stable Show och i sedvanlig anda kan vi nog vänta oss de årliga juluppdragen, som varit tidiga typ tre år i rad redan, haha. Will har fortfarande inte plockat ner sina julgranskulor, tänk va?

Men tänk också - typ fem veckor kvar på året och både leda hästen + islandshästar kommer under den perioden. Wow.

Godnatt säger jag nu - hoppas på att ingen ska på bussen på vägen så att jag kommer hem fort och får sova, haha. Ha det bra, jorvikbor!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.