Chrome Pointer

I'm baaaaack!

   Varit bortrest i tre dagar och det känns som om jag varit borta i över en månad. SÅ SKÖNT! Det sista min chef sa innan jag åkte hem var "gör dig av med hästen och flytta hit och jobba här istället, du kan rida vår nya unghäst hela vintern" - haha, frestande ;) (eller inte haha unghästutbildning är inte något jag hoppar högt över)
 
   Det har hänt lite grejer medan jag varit borta ändå. I IRL-väg har det hänt väldigt hemska saker, i SSO-väg har det hänt väldigt mycket roligare saker. Jag ska förstås prata lite om det, men först och främst behöver jag göra några lite tråkigare grejer. Jag återkommer med mer SSO-snack senare ikväll eller i morgon :)
 
   Halvkasst kladd på en annan spelares Facebook-post som jag gjorde istället för att gå och lägga mig en kväll för ett par veckor sedan, haha


Leah Pandalake

Välkommen tillbaks! :))

Svar: Haha tack
Esmeralda Silverforce

Tilde Darkstorm

Har du sett att visa quarters har börjat röra sig som morganerna!!! D; :o De rör sig jätte konstigt

Svar: Yup, tror faktiskt inte att det var meningen...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.