Chrome Pointer

Idag väntar en heldag på SIHS!

   WOHO, HÄSTSHOW! Jag köpte faktiskt drömtränset High Jump Revolution (det som syns både på min header och min profilbild här på bloggen) till min hästis i torsdags, så det kanske inte blir så mycket mässvandring, (för jösses vad dyrt haha + att jag köpte förbygeln med trepunktsfäste från PS åt min pålles ägare och har inte fått pengar för det än så är extra fattig) men jag har biljett till alla tre showerna :D Har aldrig fått se dressyr live annat än ute på Falsterbo och då har jag bara sett ponny- och unghästklasser, så det ska bli kul att äntligen efter alla år i hästvärlden få se en Grand Prix-klass live! WOOOO!
 
   Jag bits förstås inte, så om ni skulle känna igen mig - hojta gärna "hej" ^^ Jag är all in för smygreklam så Star Stable hoodie från Falsterbo ska det självklart ståtas med ;)
   Jag är iaf borta hela dagen - hade tänkt åka in till jobbet för att ordna lite viktiga grejer i morgon men jag är förstås tillbaka med något nytt nice här så fort som jag kan ^^


Leah Pandalake

Åhh, ska också dit idag!

Lilly Underwood

Hej Esme! Vet inte om du hinner se det här, men jag fick (givetvis) hög feber igår. Suck! Så vi kommer inte dyka upp. Så galet trist, hade ju sett fram emot SIHS hela året, men nu är det som det är... Försöker jag intala mig.
Ändå attans bittert.

Kan vara så att Amanda dyker upp med pappa, men hon verkar inte vara så sugen att åka utan mig så blir förmodligen inget där heller.

Hoppas du får en bra dag!

Svar: Tråkigt att det blev så! :(
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.