Chrome Pointer

Horsez, del 12

 
 
Sammanfattning: Vi tycks ha en hemlig beundrare - men vem? Någon från det franska teamet vi ska tävla mot under helgen? Eller någon närmare till hands?


http://tjejsnackisen.blogg.se

Hej!

Jag älskar verkligen bloggar. Jag skulle vilja skapa en själv. Har du några tips om vilken sida man kan skapa en på? Jag hade tänkt mig en sådan som alla kan kolla på, tacksam för svar!❤️❤️ // Kaja Stardaughter

Svar: ...du har ju redan en blogg som du har länkat med din kommentar...? xP
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.