Chrome Pointer

Haha asså människor

   Jag har börjat få fler och fler skräpkommentarer på bloggen. Verkar mest bestå av SSO-spelare som tycker det är kul att berätta att bloggen är dålig, töntig, ful osv. Blockar förstås alla IP-adresser som det kommer sådana kommentarer ifrån - men det är så förbaskat onödigt. Håll fingrarna i styr, liksom. Hur svårt är det att låta bli att vara en dochebag?
   Fick en kommentar från en totalt random bloggare också som skrev typ "Sv: Åh tack för din gulliga kommentar" - folk skickar FEJKSVAR på något man aldrig ens har skrivit för att man ska bli förvirrad, undra vaf*n människan svarar på för att sedan gå in på dess blogg och öka statistiken utan att ens tänka på det. Hur fånigt är inte det? Lite värdighet kan man väl ha kvar som man ändå står med en blogg.
 
 
 
   Har suttit litegrann med SSO idag och försökt få igång diskussioner i global om nya området. Har inte gått så bra. Jättebesviken är jag, haha. Är så himla nyfiken på vad andra tycker och tänker. Själv är jag totalt övertaggad och det bara kliar i fingrarna efter att få skriva på Jorvikipedia. Inväntar med spänning ett releasedatum, eller hur?
 
Epona! Coming Soon!






Amanda Lightninggirl

Usj ikke bry deg om de menneskene. Har opplevd å få en hat-konto på instagram og en hat-blogg, men det er mennesker som bare missunner andre og vil bli som dem. Fortsett som før og ignorer de folka, de er ikke bra for noen ;)

Svar: Jag bryr mig inte så hemskt mycket, men jag tycker det är viktigt att uppmärksamma att näthat inte är okej ;) Jag tror de flesta skulle må bättre om de lät bli att skriva elaka saker till/om andra på nätet, det är förstås okej att klaga om man inte gillar något/någon men man ska verkligen passa sina ord och vem man säger dem till :)
Esmeralda Silverforce

Lilly Greenmountain

Jag är med taggad för det nya området. Längtar till det öppnar. Den där bilden med gröna träd och en bro verkar väldigt spännande. Är lite mer tveksam till staden med asfalt, känns lite fel på någotvis. Men det ska bli spännande att se 😊

Rose

Men fy! Har absolut noll tolerans för trollz och sånt :/
Men som du är jag så exalterad för Epona och har faktiskt skrivit av mig lite tankar på min blogg. Kanske mer frågor än tankar. XD
Men om du har tråkigt och vill läsa om det får du gärna titta in på min :3

Svar: Ååh vad kul, jag kollar in och läser direkt!
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Jag har försökt prata om det nya området hela dagen med folk i klubben osv. Men det har inte heller gåttnså bra för jag är den absolut största ssonörden bland mina vänner och är alldeles för övertaggad. Så de tycker nog bara att jag är dryg eller så fattar de knappt nått som jag säger för jag kan så mkt så nördfakta som typ ingen annan fattar. Jag är har nördat in mig på detta spel föööööör mycket.

Alicia Starnight

Fick också en sån kommentar, otroligt fånigt. Man var ju tvungen att kolla in och se om man kommenterat, först trodde jag någon kommenterat i mitt namn och svarat på bloggen för att jag inte signerat. Nä usch. Så var det någon unge som också kommenterade massa sånt där dumt i olika namn, sa åt sig själv osv. Hon blockade man självklart direkt. Vad är det roliga liksom? haha

Svar: Gud, så säger folk att jag borde skaffa mig ett liv, lol
Esmeralda Silverforce

Sally Hawklord

Jag är så exited inför Epona att jag ligger typ sömnlös på nätternaXD

Svar: Hahah aw
Esmeralda Silverforce

Fiona Underland

Jag vill ha fler sneak-peaks innan jag känner till releasedatumet. :3 <3
Och nej, fega kommentarer orkar man inte med!

Simone Liondaughter(Simba)

Lyssna här Esme,du gör ett otroligt bra jobb.Dem som kommenterar så falska kommentarer är antagligen 10-åringar som "precis gjort en blogg om sina glittriga hårspännen" och vill ha uppmärksamhet.Jag själv hatar mobbing och enligt vad du säger så är det en mindre mobbing.Dem vet inte ens hur underbar du kan vara,och om dem inte fattar det så kan dem dra åt h****** och brinna.(förlåt för arga ord) men jag själv är mycket insatt i vad folk tycker och är aktiv på starstable sv på Facebook.Har frågat frågor i global och sammanställt och jag måste säga att människors fantasi är toppen.Hus som man kan bo i,grottor med isbjörnar och magiska enhörningar!
Men bara borsta av smutsen(de där förbaskade människorna) och ha inga bekymmer!
Hakuna matata!
/Simba

Vilda Snownight

Vart får du alla bilder ifrån?

Svar: Bilderna från Epona kommer från SSO's engelska nyhetssida!
Esmeralda Silverforce

Tilde Darkstorm

Haha ja, man märkte av lite av din desperation för att få höra tankar om Epona i chatten igår. Men nä det blev det inte heller... Så du får försöka igen!

Jag tycker iallafall att det ska bli episkt med den där djungeln! Tänk en djungel i sso?!! Ahh...

Och nä, jag tänkte inte alls på Hunger Games 2 när jag såg den... Hehe (besatt av Hunger Games, går INTE att ändra på) *rodnar*... JO! TÄNK VAD ÅZUUUM!

Men som någon skrev däruppe, så är jag inte speciellt förtjust i staden. Det känns så konstigt med en storstad i sso. I sso ska det vara coola gårdar, fält, berg och landsbyggd som man kan utforska. Men om man kan rida i staden i låga gångarter, typ trav, så är det ett plus!

Men jag är sååååå exited! Tagga Eponaaaa!

Rose Greenhill

Det där med nättroll alltså... Att de bara orkar...

Men Epona däremot, jag är suuupertaggad! Det ser superfint ut på bilderna. Det enda jag är upprörd över är att de har mage att ersätta gamla goda Hillcrest med ett tråkigt förortsområde... Jaja, man kan inte få allt. Det ska bli så sjukt spännande att utforska, så jag väntar ivrigt på ett releasedatum och kanske en trailer ;)

Svar: Haha Hillcrest finns ju inte längre, Kembell har ju rivit ner det ;)
Esmeralda Silverforce

Lovisa Westforest

Hej! Fy vad tråkigt det där med kommentarerna, det är bra att du inte bryr dig om dem men ändå säger ifrån.
Hursomhelst så slutade jag blogga i våras pga tidsbrist, så jag har ingenstans att skriva av mig om detta nu haha. Men jag är superexalterad över detta! Dock känns det konstigt att säga Epona när man har Södra Skördebygden inbankat i huvudet, men det var väl likadant med Skördebygden som vi kallade Södra Jorvik innan (har för mig det iaf...). Tycker också det är tråkigt att vi inte kommer att få se gamla Hill Crest i SSO... Men jag ska inte komma med några onda föraningar, nya Hill Crest ser sjukt spännande ut det också! ^^

Zuz

Hur kan man sitta och bara klanka ner på andra människor som man inte ens känner? Bara sitta där framför datorn och skriva massa onödiga kommentarer. Varför såra andra människor när man kan göra dem glada?

Men till Epona, själv är jag jätte taggad. Känns verkligen som om dom jobbat riktigt hårt med detta stället. Man ser hut dom utvecklats, hur mycket bättre grafiken är nu osv.

Och sedan undrar jag om de bara är jag som kan föreställa mig vilken fantastisk härlig musik de kan vara på den där bron haha?

Men kram på dig och tack för översättning till svenska haha <3

Alina Bravedawn

Kom ihåg att jag satt och längtade tills skördebygden skulle öppna. Men längtar ännu mer till södra!!

Matilda Southtree

Det Hillcrest vi känner till sen innan är förstört (Gamla Hillcrest), men det Hillcrest som kommmer är inte alls förstört (Nya Hillcrest) :D Det är två olika Hillcrest :D om jag tror rätt xD

Cassandra Watersmith

Är allt annat än glad över att Hillcrest är förstört då det var mitt favoritområde från årstidsryttarna. Kommer nästan att börja gråta när jag ser gamla Hillcrest hahahah.

Bambi Ponyforest

Jag längtar också nå så OTROLIGT!! Det kommer bli SÅ KUL!! :DDD

Redmixs

Hej Esme! Jag älskar din blogg.
Jag längtar också tills Eponia öppnar...
Jag är så taggad😂. Jag längtar också tills man kan leda hästen, wow.

Jag såg dina försök att få fram en diskussion, tråkigt att ingen svara...😔 Tyvärr kunde jag inte svara...

Jag har startat en blogg om mitt spelande, kan du ge mig lite tips att tänka på. Jag vill bara att den ska bli bra.

/Redmixs

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.