Chrome Pointer

Gud så trött man kan vara

   Jag har jobbat sena dagar hela veckan, för nästa vecka kommer jag ha bråttom typ konstant. Idag har varit en tuff dag men världens värsta deadline kombinerat med att man behövt jaga runt folk. Då jag ber folk om telefonnummer är jag desperat på riktigt, jag hatar att ringa/smsa folk som jag inte känner väldigt väl, haha.
   Hade tänkt spela in videor nu på kvällen men jag orkar verkligen inte, och har ingen lust heller. Däremot blir det nog så att jag fortsätter med en redigering, var alldeles för länge sen jag satt med ritplattan sist!
 
 
   Från och med nu kan ni i vilket fall räkna med att jag inte dyker upp här så väldigt ofta. Nästa vecka blir galen - igår flyttade min nya, fuxfärgade hästpolare in i sin nya box och söndag - torsdag ska jag lattja med honom innan jag åker till hästgården på fredag för att jobba min näst sista helg för det här året. On top of that har jag tutorials åt SSO som ska göras färdiga och jobb har man ju fortfarande - så ni hör ju, haha. Att jag ska ha tid att sköta blogg finns inte riktigt på kartan innan jag hinner få ordning på alla miljoner grejer som händer!
   Eller på onsdag blir det spännande, ni har väl sett filmen på SSO's Insta/Facebook? The Star Stable Show sätter då igång! DET kommer jag allt dra ner några rader om!
 
   Men det var det för denna fredag. Och, tack så jättemycket för era sjukt många bokförslag! Jag noterar allt jag inte redan försökt mig på och ser om det är något för mig, Jättegulligt att ni alltid står redo att hjälpa till! :)


Amanda Lightninggirl

Kan du lage flere speedpaints til youtube? Elsker å se på deg redigere og studere hvordan du gjør ting for å bli bedre! :-D

Svar: Tack så mycket! Har dock varken tid eller inspiration för det i dagsläget :/
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.