Chrome Pointer

Gamla vs. nya kartan

 
 
 
 
Nu kan man jämföra gammalt med nytt! Jag upptäckte då jag gjorde nya kartan att någa punkter i Dinodalen ändrats - jag har nog inte varit där på ett tag, men man kanske ska ta sig en sväng igen...


Emelie Silverhaven

Jag är sååå spänd på hur kartan kommer utveckla sig :D Det finns ju inga fler nämda områden liksom förutom Jorvik City men det synd ju inte på kartan, ska bli kul att se den expandera ännu mer :D

Antoinette Silverforce

Måste säga att gillar inte texturen på hur Epona syns på kartan...😁😂

Antoinette Silverforce

Eller alltså jag vet inte!😂

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.