Chrome Pointer

Frånvaro och närvaro

   I morgon är jag nog frånvarande - ska lattja med hästis på förmiddagen och så fort jag bara kan ska jag försöka dissa hovslagaren för att åka in till jobbet. Idag försvann dock ALLA mina värsta deadlines - JAG HAR INTE EN DEADLINE PÅ TVÅ VECKOR!!! Asså lyckan att ha överlevt stressigaste perioden på året, haha.
 
   Nu till närvaron! Jag har än inte sagt något om The Star Stable Show från förra veckan. Tyckte det var ett bra avsnitt, och lite roligt att se några Game Masters vara med i soffan med Matilda. Sean, alltså Game Master Siri, har upprört communityt - folk har startat Instagramkonton och webbsidor som fansidor åt honom! Gud vad gulligt hahah, men lite stalkande möjligtvis. (Dock inte helt oväntat - fanfavoriten Archie har ju inte dykt upp på film och de brittiska/amerikanska/australienska spelarna avgudar Sean minst lika mycket) Game Masters i övrigt är polska GM Lovisa, ungerska GM Stella, franska GM Marie (som kommer från Kanada) och ryska GM Leia.
   Glöm inte att man kan skicka in julpynt till SSO om man gillar att pyssla! Adressen står i videons beskrivning, men om ni inte pallar gå dit är det följande som gäller:
 
Star Stable
Malmskillnadsgatan 32
111 51 Stockholm (Sweden (om ni nu bor utomlands haha))
 
   Missa btw inte videons sista sekunder för extra blooper från Matilda, haha!
 
 
 
 


Ditt fan!

Asså OMG! Du är bara bäst. Det går inte att beskriva med ord hur bra du är asså! 😍🙌👍

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.