Chrome Pointer

Drömfunktion just nu

   Många spelare säger att de vill ha väder och vind till spelet - men vad jag saknar är att kunna kontrollera dygnsrytmen. Jag gillar att spela SSO under dagtid, då det är ljust i spelet - och då ljuset börjar rodna runt 6-7-8 på kvällen, då stänger jag helst ner. Gillar inte alls ljuset! Dessutom sabbar det något enormt varje gång jag får lust att redigera något - för det är alltid på kvällstid inspirationen kickar igång och då är ljuset PRECIS så  som jag absolut inte vill ha det, haha. I-landsproblem, verkligen.
    Har ändå sett att andra håller med, mestadels vuxna spelare som bara kan spela sent på kvällen och som faktiskt aldrig får chansen att se Jorvik i dagsljus. Det skulle verkligen vara UNDERBART om man kunde välja sin dygnsrytm i spelet själv! Jag skulle alltid vilja ha det ljuset som är mitt på dagen, förutom på kvällstid då jag helst skulle ha natt och stjärnor. Om jag fick bestämma skulle det här vara en högt prioriterad grej, haha! Tänk vad lätt det skulle vara att alltid leverera snygga bilder om man på ett kick kunde välja egen ljussättning...
 
 
 
   Om ni fick bestämma något helt eget i SSO, vad skulle det vara för något och hur skulle det fungera?


Justine Greennose

Jag hade velat att det skulle kunna regna, såsom på minecraft

Signe hawklord

jag skulle vilja ha ett klubb ridhus. Typ att det är ett ridhus för ens klubb som ingen annan kan gå in i. Bara dom som är med i klubben. Typ som det vanliga ridhuset nedanför Vingården fast man själv kunde bygga en bana, Man klicka på en knapp så fick man upp ridhuset uppifrån och typ en rullista med grejer som hinder, koner, flagor och sådant. Det skulle vara jätte kul. Kunna bestämma höjd på hindren och hindertyp. Det är nog väldigt svårt att fixa men det är en dröm funktion för mig.

Sarah Winterforce

Lätt väder. :)) Men det skulle vara kul med en knapp som stänger av alla andra spelare, så man blir typ osynlig. Varje gång det kommer huvuduppdrag oxh sånt är det ju folk överallt

Elin Dragonfall

Att man skulle kunna köpa föl! Inte som att avla, då är blir StarStable inte StarStable längre. Det hade typ blivit Howrse. Jag menar typ att bredvid varje häst så fanns det ett föl. Om man köpte ett föl så kunde man anpassa hästen, inte mycket, men lite tills den blev stor. Typ om jag köpte ett föl och så ville jag att det skulle vara lite snabbare än de andra, så tränar man det snabbare, då blir det liiiiite snabbare än om jag skulle ha köpt en vuxen häst direkt. Och efter en vecka så är fölet vuxet och ser precis ut som hästen den stod bredvid när man köpte den. Fast i för sig, om det hade varit så så hade det fortfarande blivit mer likt Howrse än StarStable.

Frida Silverfield

Jag har alltid önskat mig en bank för framför allt jorvik shillings. Det finns en bankman i Fort Pinta, och då skulle det kunna fungera så att man kan lägga undan JS och eventuellt också star coins i ett bankvalv. Jag handlar sällan för mina JS och tycker det är trist när man uppnår maxgränsen och tvingas köpa något. Jag skulle hellre spara mina JS än köpa en massa hö, för att sedan kunna hämta ut dem från banken då jag känner mig shoppingsugen.

April Pinehill

"Ignorera alla spelare i denna championatgrupp", "ignorera spelare i närheten som inte är medlem i din klubb", "ignorera de 20 närmsta spelarna" - allt detta för att förminska lagg i vissa situationer :) ibland laggar det så mycket för mig att jag inte ens kan ignorera spelare, därför skulle det underlätta om man kunde göra det snabbt och smidigt!

Maria

Jag önskar att man kunde komma upp i högre lvl och fler uppdrag och annat väder tillexempel vind och regn.

Bella Eastfield

utmärkt idé Esme! Själv har jag också funderat smått kring detta och jag tycker verkligen att det vore en mycket bra funktion.

Personligen så gillar jag inte att spela på dagen konstigt nog hahah, för mig så känns dagsljuset i sso "för ljust" och med det menar jag att t.ex gräset "bländar" pga. att det är så otroligt grönt. Så jag föredrar faktiskt att spela när det på kvällarna börjar rodna för färgerna i spelet liksom dämpas en aning. plus att jag tycker att det är mysigt! ;)

Håller dock verkligen med dig om punkten där du nämner det med redigering under kvällarna för altså ja, The struggle is real...
Stunder som de när man äntligen får inspiration och loggar in för att ta bilder till en redigering och det i spelet har börjat rodna, så störigt.

Aja, vi får bara hålla tummarna helt enkelt!

En annan funktion som jag känner att vi behöver är först och främst en "ignorera alla spelare" knapp. Nuförtiden under uppdrag så är det mängder av andra spelare ivägen och det tycker jag minskar på spelupplevelsen en aning, tyvärr.

Aja nu har jag babblat allt för länge redan känner jag, men mycket bra inlägg! :)

Ada Wolfdaughter

ja gud ja :D jag vill gärna ha bort skymningen!
Jag är kvällsmänniska och jag spelar inte SSO längre än till ca kl 20. Det är riktigt jobbit då jag egentligen gärna spelar till midnatt som den nattuggla jag är!
Men mina ögon tycker att skymningsljuset är hemskt (även nattetid är jobbigt för mina ögon). Så detta gör att hinner ja inte spela SSO under dagen så skiter ja i det helt den dagen :(
Sen är det visserligen coolt med deras dygnsrytm, men måste det bli mörkt så tidigt?? :'( Min teori är att alla småbarn ska känna att det är dax o gå o lägga sig då och inte sitta uppe och spela...

Läst om flera spelare som har problem med ljuset och vädret, ex dimman i dinodalen osv. Vore perfekt om man själv fick sköta lite av detta :D

Cocos

Något jag verkligen vill ha är ett större hemstall där det får plats minst 20 hästar. Skulle vara så skööönt att slippa skicka sina hästar till hästön fram och tillbaka (:

Lilly Underwood

Ignorera spelare är min drömfunktion!

Ja, det är ett spel där man ska ha spelare runt sig, men det är inget bra argument. Att inte kunna se NPC's, att spelet laggar pga alldeles för många närvarande, att man blir superspoilad pga att karaktärer utför saker man inte kommit till än i det nya uppdraget... Det väger inte upp. Tycker jag.


Svar: Haha tror du vid det här laget vet att jag håller med x)
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

Det som Lilly Underwood skrev ovan vore helt priceless - att kunna dölja andra spelare. Det var liksom inte ens kul att rida in i Epona i onsdags när man knappt såg mer än fötterna på de nya NPC:sen man sprang på, och hur kul är det att snacka om "TOPPHEMLIGA SAKER SOM INGEN FÅR VETA OM" med en NPC när det står 30 pers i en klunga två centimeter bort? Spelupplevelsen blir ju helt förstörd. Tråkigt! :/

Naomi Diamondwood

Hmm... Antingen skulle jag valt någonting mer som klubbfunktion eftersom de finns ändå en del klubbar på sso, heh.

Men om vi nu är inne på de med väder skulle jag typ vela att det antingen skulle regna i spelet en viss tid varje dag typ, eller ett område med regn. Och på vintern kunde de snöa i stället! ;)

Naomi Diamondwood

När jag läser Aprils kommentar, skulle också gärna vela ha "rensa alla från ignorerarlistan" ugh... om man ignorerat några under championat elr så. Ugh. Jobbigt och behöva klicka, avignorera, klicka avignorera.

Cynthia Starpaw

Jag är lite sugen på att kunna para sina hästar, så man får ett föl man måste ta hand om i sitt hemstall tills den växer upp och man kan börja levla den :)

Allison n

Bland det ultimata skulle vara att "rida " in sin egna häst. Man åker till ett köpe stall och tittar på en häst och under köp står det "avkommor" så när man klickar på avkommor kan man se föl/unghäst av den hästen i olika färger. Jag tycker att man ska kunna sätta hästens förmågor i max antal tex. I "snabbhet" kan hästen mest springa 35 p snabbt osv. Men alla hästar har sin egen ras-bonus som kommer med rasen av hästen. Hästen har ett totalt max. Att en häst kan max ha 150 p. Som man delar ut själv. (Imon gränser)

Snart när man kan leda hästen skulle man kunna börja "inridningen" med att leda; till skritta ; till trav osv.
Jag tycker att hästen borde växa i 3 omgångar : föl, till unghäst, till fullväxt. Men man kan inte rida förens hästen är unghäst.

Tanken är att man ska kunna utbilda en häst precis som man vill, alla har ju olika mål ju? Vissa vill tävla champ. Vissa vill hoppa hoppbana. Vissa barrel race. Därför tycker jag att man ska kunna köpa en häst och och beroende på ras kunna lära den vad man vill! (Imon gränser)

Emily Greenmountain

Jag skulle faktiskt tycka att det skulle var ganska roligt med avel. Många är ju ganska mycket emot det och det förstår jag, Star Stable skulle inte riktigt bli Star Stable då. Men tänk så mysigt. En vacker morgon så föds ett litet häst föl. Som man får senare rida in. En annan dröm funktion är att hästarna och människorna blir mer realistiska. Att tillexempel: Om hästen blir skrämd av kanske ett högt ljud så börjar den skena och så kan man inte få stopp på den. Det skulle såklart vara sjukt svårt att göra, men man kan alltid drömma... Ett större hemstall skulle också betyda mycket om dom fixade. Sorry för en lång kommentar. Älskar din blogg Esme!

Svar: Jag skulle nog inte vilja avla alls tror jag, men att köpa "avkommor" som någon annan här sa tyckte jag lät lite lockande på sitt vis ändå!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.