Chrome Pointer

Det är här!

   Jag har liksom helt missat hela hetsen - medan alla var som tokigast och ville in in in satte jag på en go hästrygg ute i skogen, haha. Men det ÄR här, efter att vi har väntat i över två år har Södra Skördebygden glidit in i spelet.
   Och, jag vet att jag inte syns så hemskt mycket här på bloggen i dagsläget, men jag har redan börjat langa in grejer på Jorvikipedia. Ni får gärna utöka, men låt oss Admins skapa sidorna för att undvika kaos! :)
 
   Men öppet är det. Området kräver lite olika grejer - man måste vara rätt höglevlad och ha gjort ett antal uppdrag i Dinodalen, några höglevlade uppdrag med Mr Kembell (och turisterna) + vara... är det vänligt inställd? med G.E.D.s Jarlaheimkontor. Och jag vet att det är asdrygt att skaffa rykte med G.E.D, men om ni inte har rätt rykte tror jag inte ni behöver oroa er - nu då ryktet där faktiskt är viktigt finns absolut chansen att ryktet höjs så att man blir klar snabbare. (Jag vet att ryktet inte höjdes idag, men de Pandoriska sprickorna höjdes ju efter ett ganska bra tag, minns ni det?)
   Det har varit enorm press på spelets servrar idag då så många vill spela. Så mycket att alla inte ens kommer in på sina servrar, vilket jag inte tror har hänt sedan Dinodalen förra året. SSO har till och med ett nytt meddelande på inloggningsskärmen som berättar då servern är proppad. Lite glad är jag att jag inte vandrar in nu, det blir inte samma hets då det väl är dags! Hur mycket jag än älskar det här spelet kommer jag aldrig gilla det här med att man alltid måste se alla andra spelare som gör exakt samma superhemliga och superviktiga uppdrag som en själv... Ultimat vore att kunna dölja alla andra spelare förutom klubbmedlemmar/vänner medan man är inne i uppdragskedjor, gud vilken drömgrej haha... Där vet ni vad jag vill pria den dagen jag är in charge av ett MMORPG ;) (min chef på hästgården är ju bergsäker på att jag ska bli miljonär på datorspel, men för några år sedan sa han också att jag skulle revolutionera Sveriges handikappridning som ridinstruktör men det hände det ju inget med haha)
 
   Epona återkommer jag alltså till närmare helgen (kommer hem sent även i morgon), men en annan rolig sak hände ju också idag - Episod 2 av The Star Stable Show! Inte nog med några coola sneak peeks av nya området, dessutom fick vi ett bekräftat datum på leda hästen (som jag fortfarande undrar om jag kommer använda men det ser banne mig häftigt ut) - och glöm inte att se även videons sista sekunder för en extra sneak peek. Och nej, då menar jag inte Simon Lussetti, vilket några i videons kommentarer har uppmärksammat, haha.


Fiona Underland

Du kommer att ÄLSKA Epona!

Ronja McKnight

Du jobbade väl ett år med SHRK? :) Jag blev ridinstuktör för de men efter 5-6 år typ haha. Efter jag slutade dök du ju upp.
Du är duktig på videos, ibland kan jag tycka du pratar lite för snabbt vissa stunder.
Btw, Epona är så häftigt, går vilse hela tiden hehe.

Svar: Ja, var med SHRK. Inte så givande för min del dock, var inte värt att lägga varje lördag på att mocka ridhus i två timmar samtidigt som man faktiskt var hemifrån i princip hela dagen. Tycker mycket om ryttarna dock.
..vad har mina videor med det här inlägget att göra...?
Esmeralda Silverforce

Vilda Snownight

Islandhästar? :O Yaas <3

Lilly Underwood

Håller med där, hehe, man kommer nog inte få särskilt stor användning av att leda hästen - iallafall inte jag. Men, det blir en kul grej, definitivt! Och bra om man ska fota bilder till headers och så. Ser dessutom mysigt ut, med annan interaktion med hästarna som inte involverar ridning i full galopp! :D

Min fail angående rykte blev inte GED, märkligt nog, utan Jarlasson... HMM! Haha ;) Klantigt av mig.. Var inte ens vänligt inställd, så jag får allt vänta en stund innan jag kommer in i Epona!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.