Chrome Pointer

Wow!

   Jag har varit bortrest sedan tidigt i torsdags och nu då jag kommer hem ser jag 8000 följare på Instagram, 3000 prenumeranter på YouTube och där även närmare 500 000 videovisningar - wow! Helt galna siffror! Jag kommer hålla en mindre giveaway på Instagram med chans att vinna en redigering, jag måste bara rädda upp mitt liv först och se exakt hur mycket jag kommer ha att göra framöver, haha... har några rejäla jobbprojekt som sätter igång på allvar väldigt snart och dessutom har jag några dokument som måste skickas till SRR (Svenska Ridlägers Riksförbund) typ pronto. Och jag kanske äntligen ska rida den där islänningen i veckan, och så ska jag jobba ytterligare ett par helger på min älskade hästgård framöver... Många bollar i luften men trots att jag egentligen är väldigt bekväm av mig så tycker jag det hela går riktigt bra! Tror iaf inte det finns någon som inte kan säga att jag jobbar hårt :D Det blir ju också den självklara anledningen till att jag börjar få mindre och mindre att skriva om; jag har väldigt mycket att göra utanför SSO!
 
   Nu var det nästan en vecka sedan jag kunde spela SSO på allvar och jag är astaggad, nu tänker jag satsa hårt med rykte hos Jarlasson! Jag har faktiskt fortfarande rykte kvar hos Nic i Dinodalen (fy på mig) samt några tiotal poäng med arkeologin, men Jarlasson går först just nu.
 
   Hur ser det ut med era rykten? Har ni mycket kvar innan ni är beundrade med alla fraktioner?


Haley Rainstorm

Jag är mer eller mindre manisk när det gäller att komma upp i rykte, är beundrad överallt där det går att vara beundrad och med familjen Jarlasson har jag i skrivande stund 3585 poäng... Skulle bli så otroligt bitter om det kom ett uppdrag där man var tvungen att ha uppnått en viss ryktesnivå för att kunna göra uppdraget och jag inte skulle kunna göra det för att jag inte gjort ryktesuppdragen. Besatt av spelet? Lite smått kanske ^^

Melissa Dragonnight

Jag är typ beundrad överallt utom G.E.D Jarleheims kontoret, A.A.E arkeologiska avdelning, Stonegronds expedition (stav) och Familjen Jarlsson. Är nöjd med det! Är mest nöjd med Sprickorna...

Stephanie Diamondfall

Detta är lie randomt och jag har ingen aning om varför jag ens berättar detta men jag tycker verkligen att du ser ut som en av dom som jobbar på sso. (Från de bilden som sso la ut på skna nya hoodies) har ju dock bara sett dig på bild typ 2 gånger så det kanske bara är jag som tycker det me aja.

Ronja McKnight

Börjar du rida islänning (som är underbart) kommer du märka att de inte är att "bara rida". Otroligt mycket mer jobb för att få till det =) Träna muskler man inte trodde man hade, saknar de så.
F.ö har jag Nic Stoneground, Fam Jarlasson och sprickorna kvar.. tror jag

Anna Westbaker

Asså, det där med rykten är inte min grej...
Jag tror du får leta länge efter nån med såå dåligt rykte som jag.det jag är säker på att jag är beundrad i är moorland, fort pinta, sgb, valedale och firgrove...
Det är faktiskt lite irriterande ibland.

hanna snowblanket

Det går hyffsat bra på sörver 1 men och sörver 3 går det inte lika bra

Juliette Shypie

Jag är bara beundrad med typ Moorlandstallet, sgb, och nåt annat cx

Abigail B.

I'm done with the reputation with Nic, and i'm soon popular with the Jarlasson family :)

Doris Sleepyburg

Jag har kvar Firegrove och Valedale typ.Jag orkar aldrig åka
dit.Sen har jag lite med familjen Jalarsson.

April Pinehill s2

Beundrad med allt som går just nu förutom Jarlasson, kämpar på för fullt :D

Frida Lionbridge

Går väldigt trögt för jag är så lat men beundrad på många

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.