Chrome Pointer

Visste ni att...?

   Det har kommit en ny polsk server! Polen har tidigare haft Cookie Valley, men nu är det så många polska spelare att ytterligare en server är öppen, vilken har fått namnet Honey Valley! Roligt för de Polska spelarna :D
 
   Dock så har den inte fått någon fin serverikon än (precis som Fluffy Unicorn), så vi väntar med spänning på att få se hur den blir!
   Serverikonen som både Fluffy Unicorn (SWE3) och Honey Valley (PL2) har just nu
 
   Cookie Valleys serverikon. Se fler serverikoner på Jorvikipedia!
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.