Chrome Pointer

Vackra hästar, meeeen...

   Esme och Melody
 
   ...jag tycker de är jättesvåra att fota? Det blir snyggt i den snabbaste galoppen, men annars har jag aldrig varit med om maken gällande dåliga bilder. Jag lyckas ALDRIG trycka av min screenshot i rätt stund, trots att jag fotar jättemånga bilder på raken. Samtidigt så tycker jag att alla andra lyckas med så grymt snygga bilder och jag blir typ lite avis, haha...


Meja

Fin bild *-*

Rose

Kan hålla med om att det är riktigt svårt med just Q hästarna. Den där halsen kan se lite konstig ut eller så är det benen som är konstiga. Så jag brukar få hålla på väldigt länge med just Qhästarna.

Siri

I feel you, alla på Instagram lyckas jättebra med att fota dem och jag bara ????

Svar: DU ÄR JU EN AV DE DUKTIGA SOM JAG ÄR AVIS PÅ FÖRSTÅR DU VÄL
Esmeralda Silverforce

Alanis Moonstorm

Jo ja.. en får ju lite roliga bilder på den ibland. Väldigt svårt att få bra stegrings och hoppbilder tycker jag framförallt, och traven kan också vara svår. men skritten är lätt att fota tycker jag i alla fall x)

Haley Rainstorm

Mina Quarterhästar verkar ha två uttryck: Full fräs= fina och uttrycksfulla bilder eller totalt derp= eeeh, ja...

Siri

HAHAHA ojdå tycker de är trash själv x) (fun fact när jag skrev den här kommentaren höll jag på att kvävas på ett nachochips det var ganska brutalt)

Svar: Asså <3
Esmeralda Silverforce

Frida Pandalund

Ett tips är att filma när du rider i den gångart/det hopp du vill ta kort på och sedan ta ett screenshot på filmen när du tittar på den sen! (Pausa i exakt rätt ögonblick där du vill ha bilden)

Funkar för mig iaf ;) <3

Svar: Haha gud det var för avancerat för mig, skulle aldrig palla x)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.