Chrome Pointer

Tillbaka

   Jag har ju varit borta i helgen, men är tillbaka igen. Har haft några lite turbulenta dagar, särskilt den här kvällen har varit riktigt, riktigt jobbig. Jag känner mest för att gå och gräva ner mig nånstans.
 
   Har lite SSO-spelande att ta igen, förstås. Har en massa ryktesuppdrag jag antagligen borde göra, men det finns andra grejer på kartan också. Meeen det dröjer till i morgon. Jag har inte energi eller lust att spela nu.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.