Chrome Pointer

Tillbaka till vintertid

   Esme och Misty 
 
   På ett sätt saknar jag snön i spelet lite. Å andra sidan vet jag att jag alltid tröttnar på den efter någon vecka eller två.
   Men det är faktiskt sjukt kul att Jorvik täcks av snö år efter år.


Allison Goldknight

Jag tycker också att det är väldigt kul när väderleken förändras, sen tröttnar man ju, som du säger, efter en eller två veckor, men det skulle inte vara vinter utan snö! ;)

Ada Wolfdaughter

Jag älskar snön! :D
Tycker att våren kom lite väl tidigt till Jorvik i år ... :/ Med tanke på hur dåligt vädret varit i Sverige denna vår så hade snön gärna fått vara kvar lite till, så man kunde rida runt i tjocka, varma kläder :P

Juliette Duskrock

Har inte vart med om en vinter i Jorvik men jag tror det är mysigt!:)Måste man ha varma kläder då eller spelar det ingen roll?

Svar: Man får klä sig precis hur man vill i spelet, det gör ingen som helst skillnad!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.