Chrome Pointer

Superfint!

   Min stackars Frieser Mandrake blir nästan lite bortglömd numera
 
   SCHABRAKET! Det är ju hur fint som helst! (Ehm, dock har jag varit för snål för att faktiskt köpa det) De nya grejerna som kommer till spelet är så himla häftiga, verkligen. Det finns självklart alltid något som man rynkar på näsan åt, men smaken är som baken och det mesta tycker jag är jättefint. Jag börjar dock få lite fullt i mina garderobsutrymmen; det kan inte bara vara jag som har det problemet va? Jag tror nämligen att jag faktiskt har ganska lite kläder jämfört med många andra. Men sen så är jag en samlare som sparar alla eventkläder, och en hel sida i min garderob tas upp nästan enbart av masker från påsk och halloween.
 
   Hur har ni det med utrymme i era garderober?






Lova Winterside

Har 2 tomma sodor bland kläderna och 3 tomma bland hästsakerna... Nästa gång jag får mycket sc ska jag storhandla.

Tilde Darkstorm

JAG VET!! Schabraket är ju ursnyggt :D Tummen upp för alla nya designer, Starstable Entertainment (alltså svåraste ordet att stava, på riktigt ;D)

Matilda Southtree

Sida 1, 2, 4 i ryttare är vanliga kläder, sida 3 i ryttare är "guldiga" kläder, sida 5 och uppåt tror jag är tomma (förutom kanske ett eller två plagg på sista sidan som jag glömt). Sida 1 i häst är vanlig utrustning, sida 2 är dekorationer (benlindor, medaljer, osv), sida 3 är "guldig" utrustning, sida 4 är skelett, haroldsaker, sånt som aideens ljus (som man bara använder en gång), fiskespö o det, osv, sida 5 är vanlig utrustning :)

Capucine Papapoulos

Jag har också känt hur jag börjar få ont om plats. Jag vägrar också sälja kläder om de inte är dubletter, så jag får ju en hel del kläder som jag ändå aldrig använder pga det haha.

Sofie Dolphinknight

Har ungefär 2 och en halv sida fyllt med kläder, och drygt 1 med hästsaker, så det är ganska lugnt för min del :)

Svar: Haha oj, det var sparsamt jämfört med mig x) Jag har iofs ett sjukt sorteringssystem så det ser nog ut att vara mer än vad det är hos mig!
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Jag har en ganska välfylld garderob, jag sparar alla kläder i uppdrag osv. Jag vägrar tom sälja dubletter, jag har seriöst 3-4st av alla julsaker. Vrf sparar jag ens dem..

Ebba

Kan du göra en film zt2 avsnitt när du tittar om nåt djur har fått ungar?

Hayden Golddawn

Jag är en riktig slösa, men säljer alltid grejer jag inte behöver. Har ungefär en sida fylld i garderoben, men då alltid med full ryggsäck och utrustning på hästarna. Dock har jag snart spelat i ett halvår.

Liv Lionforce

Har drygt två sidor med tröjor, en halv med byxor, halv med handskar, en med hattar/hjälmar. En med sett med. Och en med random grejor och en med glasögon och masker. På häst sker har jag en med träna, en med sadlar, en med benlindor och sånt ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.