Chrome Pointer

Spunkande inspelningar

   Penny, Umbreon och en mycket skum liftare
 
   Jag är seriöst fortfarande lite bitter över att äventyren med Penny och Dark Core-snubben försvann... som ni videotittare har hört så hände något med inspelningen så bara de sista 30 sekundrarna spelades in trots att jag satt i över en halvtimme med avsnittet. Helt vidrigt, särskilt eftersom Fraps inte visade något som sa att det inte spelade in...


Meja Starbridge

Surt :(

Ebba

kan du filma närdu spelar penny girl spelet?Älskar dina videos:XD

Svar: Jag har redan sagt det väldigt, väldigt, väldigt många gånger, men JA, när jag har tid, lust och ork.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.