Chrome Pointer

Serverbyten

   Jag har sett många spelare som har klagat över att de bytt server till Fluffy Unicorn och sedan inte kan byta tillbaka till Marshmallow Clouds eller Air Star för att de är fulla. Och det är ju synd att de inte trivs; men de har ju själva gjort ett aktivt val att byta server.
   Det finns två stycken checkboxar att kryssa i innan man kan byta server. De påminner om att just det här kan hända - men jag vet inte om det stoppar folk...
 
   Jag säger som jag har gjort förr - tänk noggrant över era beslut, vare sig det gäller serverbyten eller köp av hästar, för att förhindra att ni blir missnöjda med era val!
 


Alanis Moonstorm

Good old eget ansvar. x)

Ava Nightroad

Nu låter jag lite bitter, men serverbyte verkar ibland vara ett sätt att få uppmärksamhet på instagram.

Svar: Jag tror att mycket på sociala medier handlar om att få uppmärksamhet. Vissa vill ha uppmärksamhet genom att "gå emot" SSE och då vill de utlysa sig som helgon. Såg en sån situation igår som gick väldigt överstyr.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.