Chrome Pointer

Purple Symphony

På torsdagar är Esme bloggledig och detta inlägg är skrivet av gästbloggaren Miranda Moonbell, som tidigare har bloggat på Moonbell.blogg.se ~
 
 
Älskar den nya tröjan vi fick av Star Stable, riktigt snygg och gullig på samma gång! Satte direkt på mig den när jag loggat in och red runt på fina Lyra som passar något fantastiskt i just ljuslila och rosa toner. Tack så mycket SSO-teamet!
 
 
Hatt: Silverglade's deluxebutik - Tröja: Gåva av SSO - Handskar: Vingården - Byxor: Fort Pinta - Stövlar: Ferdinand's hästmarknad
Träns: Fort Pinta - Sadel: Firgrove - Schabrak: Fiskebyn - Benlindor: Silvergladebyn


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.