Chrome Pointer

Ombyte åt Marley

   En vecka sent ute, men jag vet inte om någon har skrivit om det här? Bloggarna blir färre och färre för varje vecka, det är faktiskt riktigt, riktigt synd.
 
   Hursom, Marley Summers har fått sig en liten redesign med ny skjorta och keps. Kanske var läge nu, så att alla tre bröderna Summers ser lite olika ut? Men det är hemskt ovant med blått, efter Marleys långa vistelse i spelet. Minns ni i spelets början, då hans gård inte existerade utan då det bara var ett stort fält där?
   Jag lär vänja mig snart, men jag tycker Marley ser så hemskt konstig ut nu då man inte är van x)
 
   Känner mig lat, haha, har inte pallat byta kläder på Esme sen jag gjorde min hopp-redigering förra veckan...


Stephanie Diamondfall

Oj, har inte tänkt på att han är blå nu, är inte van vid det. Han ser väldigt skum ut. Men det kanske kommer uppdrag med dem nu?

Svar: Fullt möjligt!
Esmeralda Silverforce

Allison Goldknight

Jag tyckte väl att Marley såg konstig ut xD vad hade han för färg innan?

Svar: Beige, är jag ganska säker på!
Esmeralda Silverforce

My Purplelord

Har jag inte tänkt på ens xD. Men de blåa kläderna till de röda stövlarna passar INTE. (Bara min åsikt <3)

Melissa Lightningdotter

WOW! Jag hade inte ens märkt att han hade fått ombyte! Vilken skillnad! Även fast jag levlar hos han varje dag så har jag inte sett det x) Skumt! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.