Chrome Pointer

Oavsett vad

   Oavsett vad - om någon säger "snälla sluta, jag blir illa berörd" - sluta. Genast. Säg inte "amen då får du gå härifrån" - om någon blir illa berörd av ditt beteende är det ditt ansvar att bete dig som en human medperson, be om ursäkt och sluta upp med ditt beteende, åtminstone för stunden för att visa hänsyn mot dina medmänniskor.
 
   ...loggade in på SSO för att sköta hästar och blev bara så oerhört trött på människor. Star Stable är ett spel för barn och om ämnen som barn tycker är stötande tas upp måste det respekteras att barnen inte vill prata om det - att säga åt spelarna i spelets målgrupp att "stick från global då" eller "men det finns en knapp som heter ignorera" - vafasen, visa lite mognad och ta era konversationer privat istället. #AngryEsme






Luna Friendstreet

Det där är så sant. Respekt.

Lottie Snöfödd

Åh så sant, dessutom är det ju inte bara barn som blir illa berörda, jag har många gånger sett konversationer som får mig att känna mig illa till mods, och då är jag ändå en vuxen spelare. Tänk vad mycket bättre det skulle vara om alla kunde läsa och respektera reglerna.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.