Chrome Pointer

Nytt kort uppdrag och kommande hästar

   Dagens uppdrag var väldigt kort, och utrustningen kom kom till gallerian var enbart utrustning som matchar tävlingskläderna (alltså de nya med siffror på sig). Men det jag tycker är roligast i veckans uppdatering är nyheten om de kommande Painthästarna! Jag har alltid velat ha skäckar med oregelbundna mönster i spelet, och nu är de snart här :D Älskar också att de får Quarter-modellen, då den känns lite mer passande i spelet nu. Mer rundat och mjukt än originalhästens hårda pixelkanter!
 
 
   Jag skulle dock inte ha något emot om de originala Painthästarna uppdaterades med även ny modell. Jag har själv en (min Paint Misty) men jag skulle nästan hellre ha hennes färg i Quarter-modellen. Tror dock inte att en sådan uppdatering kommer ske, men drömma kan man ju? Haha ^^
   Oavsett vad så tycker jag att de tre färgerna vi ser ovan är grymt snygga, ska bli kul att se hästarna i spelet! Hoppas att det inte är långt kvar!
   Vad skulle ni tycka, bra som det är eller uppdatering av de gamla Painthästarna?


Emma Shortroad

Jag tycker det är en bra uppdatering! Är själv inte så insatt i paintarna som vi har nu eftersom de inte faller i min smak. Enda jag har är den Bruna Tobianon och då är väl den helt okej!
Men jag tycker dessa är så mycket snyggare och dessutom får Quartern animeringar!

Jag ser fram emot att kolla in dom när de kommer med nästa uppdatering! :P <3

Sofie Dolphinknight

Jag hoppas att den gamla formen är kvar, för jag hatar quartermodellen, vet inte varför men jag tycker bara det är en ovanligt ful form och gångarter :/

Courtney Candlenest

Hej!
Det skulle vara sjukt snällt om du som proffesionell kunde gå in på min blogg och säga lite vad du tycker, ge lite tips och sånt. Jag förstår om du inte har tid till det när du har massor med din blogg, yt och ditt irl liv att göra men detta är ju en chans närmare än att inte fråga, eller hur? :D
Kramar!

Svar: Jag tycker din blogg ser jättetrevlig ut, fortsätt som du gör! :)
Esmeralda Silverforce

Wilma Ponylund

Kommer animeringarna på Quarterhästarna som vi har nu också medfölja till painthästarna?

Svar: Antagligen, eftersom det står på nyhetssidan att dessa hästar får nya animationer!
Esmeralda Silverforce

Luna Friendstreet

Jag tycker att det är bra med variering men att det är valfritt, som jag som absolut tycker om både quarter-formen och starthäst-formen kan välja den ena, den andra eller båda! Har också längtat efter oregelbundna tecken då det har varit lite det som har hindrat mig från att köpa en av de nuvarande painthästarna :D

Meja Starbridge

Nice, vill ha ehh, ALLA!

Matilda Southtree

Bra som det är, men med en liten uppdatering så att de får nytt mönster på en sida ^^

haley eastlake

Gillar min paint som hon är just nu och skulle därför inte vilja att de uppdaterades :) det ska bli kul att se de nya painthästarna, har redan börjat spåna på namn ;)

Stephanie Diamondfall

Jag fattar inte riktigt, kommer de gamla painthästarna bytas ut eller kommer det bara komma nya painthästaf i quarterkropp?

Svar: Det kommer nya, de gamla lär se ut som de alltid har gjort :)
Esmeralda Silverforce

Bambi Ponyforest

Jag äger sj en av dem gamla och kommer köpa en av dem nya. Om jag ha r båda hemma samtidigt så kommer det vara lite förvirrande... Men det ska bli kul med nya animationer!!:D
Och dem kommer nu på onsdag C;
Mvh Bambuu

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.