Chrome Pointer

Miranda gästbloggar: Turister med en twist

På torsdagar är Esme bloggledig och detta inlägg är skrivet av gästbloggaren Miranda Moonbell, som tidigare har bloggat på Moonbell.blogg.se ~
 
När man i första början träffade Gunter, Helga och Gretchen verkade de som en ganska vanlig, tysk turistfamilj med en otur som endast folk på Jorvik kan ha. Först hade de hyrt hästar från Fort Pinta som de ramlade av, sedan skulle de grilla bratwurst i Hollow Woods men valde en ganska dålig grillplats, och därefter skulle de köpa ett sommarhus som de blir lurade på. Helt plötsligt visar det sig dock att de faktiskt är en familj av spioner som är på Jorvik.
 
Är det bara jag som får känslan av att det var ett totalt spontanryck att göra familjen till spioner? Jag blev helt ärligt väldigt besviken när de berättade sanningen, för jag tyckte inte alls att det passade in, att det liksom ballade ur lite. Känns lite som att SSO inte alls hade några planer för de tyska turisterna, så de tog den första bisarra idén som ploppade upp och gjorde en uppdragsserie av den. Kanske är det bara jag som är lite småsalty för att jag gillar när uppdragen hålls någolunda realistiska och seriösa. Men jag gillade faktiskt de otursförföljda, smått virriga turisterna, oavsett hur mycket trubbel de ställde till för huvudkaraktären.
 
Så kommer de att dyka upp i fler uppdrag i framtiden? Förmodligen.  Vid det här laget ogillar de ju G.E.D ungefär lika mycket som huvudkaraktären, så jag både hoppas och hoppas inte att när det väl är dags att leta upp borgmästare Evelyn så kommer vi att få hjälp av våra spionvänner.
 
 
 
Vad tycker ni om spionturisterna?


Tilde Darkstorm

Kom som en chock för mig med. Hade varit roligt om de dök upp frysandes i dinodalen och så. Det var lite väl twistat med spioner men ok. Helt oväntat liksom och det är väll så de rullar i Jorvik?

Filippa K

Hej jag ock min syrra är i desperat behov av att komma in i i epona så snart som möjligt. Vi har gjort det som behövs med Nov i dinodalen, vi har gott tyckte i valedale och allt det där.. förutom en sak, vi får aldrig uppdraget med Helgas sommarstuga och undrar lite vilka uppdrag som är en bit innan så att vi vet vart vi ska göra uppdrag för att få sommarstuga uppdraget??? Är tacksam för svar snarast //Filippa K

Svar: Det är bara till att göra uppdrag kring Silverglade så borde turisterna ploppa upp på vägen!
Esmeralda Silverforce

Ella

Jag har sammma problem som Filippa. Kag jar gjort alla uppdrag när man ska utforska dinodalen och de uppdrag när man lämnarett brev till hörnan från g.e.d jalarhas kontoret. Och jag har inga uppdrag runt silverglad!

Saga Starpie

Hej! Jag är helt desperat och vill nästan gråta.. Jag vill så gärna komma in i Epona!! Jag har gjort uppdraget med sommarhuset 1 gång alltså när dom var i Hollow Woods och när det liksom brann där. Men nu får jag inga mer uppdrag med dom.. Och jag är så desperat av att komma in i Epona!! :( Vet du vad jag ska göra Esme? :(

Svar: Det är bara att fortsätta göra uppdrag tills du låser upp fler med turisterna, finns inget annat sätt.
Esmeralda Silverforce

Lily Swordson

Hej! jag får paniiiik, för att jag aldrig får uppdraget med helga! det enda jag har gjort är att hjälpa de i hollow woods när det brinner lite här och där i den gamla sommarstugan, men det jag undrar är när kommer det uppdraget?!

Svar: Det är bara att jobba upp ditt rykte med GED och fortsätta göra uppdrag. Lovar att det inte går fortare för att man panikar!
Esmeralda Silverforce

Amanda E

Hej!!
Jag är i lvl 16 och har gjort alla uppdrag man behöver göra för att komma in i epona (tror jag). Men Helga och hennes familj står fortfarande i Hollow Woods skogen, vad måste jag göra för att komma in i epona?!?

Svar: Fortsätt bara göra uppdrag!
Esmeralda Silverforce

Alva SSO

Hej!
Vill bara säga att jag älskar dina videos!
Jag måste verkligen komma in Epona snart, jag är lite över halvvägs till lvl 17. Jag är gillad med Jorvikstallet och Valedale och vänligt inställd med Familjen Jarlsson och Familjen Goldspur. Så min fråga är hur man får uppdraget med de tyska turisterna?

Tindraa ol

Hejj jag har gjort uppdraget med helgas familj när dom grillade.. men när kommer det andra med sommarstugan?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.