Chrome Pointer

Miranda gästbloggar: Morning sport

På torsdagar är Esme bloggledig och detta inlägg är skrivet av gästbloggaren Miranda Moonbell, som tidigare har bloggat på Moonbell.blogg.se ~
 
 
Om ni någonsin loggat in på SSO tidigt på morgonen vet ni hur tyst och stilla allting är. De flesta sover och man kan rida runt och långsamt se solen gå upp och höra fågelkvitter, riktigt mysigt faktiskt! Tyvärr är det sällan jag kan logga in på morgonen, då jag går i skolan på vardagarna och sover på helgerna.
 
För ett par dagar sedan passade jag dock på att logga in tidigt och gav mig ut i morgonluften på Pirat. Valde då att ha på mig en utav mina favoritoutfits som är svart, röd och vit.
 
 
Hjälm: Fiskebyn - Jacka: Silverglades deluxeaffär(?) - Handskar: Vingården - Byxor: Silverglade - Stövlar: Ferdinands hästmarknad
Träns: Vingården - Sadel: Firgrove - Schabrak: Juluppdrag - Benlindor: Fiskebyn


Lana Skyforce

Det är nog sällan som SSO är så vackert som tidigt på morgonen :) Synd bara att jag aldrig orkar stiga upp så att jag hinner se det x)

Esther

Hej!

Den nedersta bilden!! wow! <3.<3
Hur lyckas du fota så bra bilder i fart? Ifall jag ska ta en bra bild så måste min häst typ stå still eller så blir det en störd bild i fel vinkel i galopp...


Miranda Moonbell

Svar till Esther:
Jag brukar fota flera bilder i samma galoppsprång med hjälp av fraps, sedan väljer jag ut den jag gillade bäst. :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.