Chrome Pointer

Listan över bloggar är rensad!

   Det har länge funnits en sida på Jorvikipedia med olika SSO-bloggar, och det har varit enormt många bloggar där - tyvärr med de flesta tomma eller nedstängda. Min superduktiga admins har rensat igenom sidan och nu är alla bloggar som är raderade/som inte har uppdaterat sedan 2014 rensade! Jätteskönt, är så glad att jag har sån fenomenal hjälp :)
 
   Kika på sidan HÄR!


My Northbell

Hej Esme, jag kunde inte göra ett konto på Wikin (försökte flera gånger) så jag undrar om du kan ta min kommentar här istället om att jag vill ha min blogg där :)

Mandy Applepie

Kan inte kommentera på wikin men skulle du kunna lägga till mig?

Svar: Klart!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.