Chrome Pointer

Miranda gästbloggar: Jorviks alla hemligheter

På torsdagar är Esme bloggledig och detta inlägg är skrivet av gästbloggaren Miranda Moonbell, som tidigare har bloggat på Moonbell.blogg.se ~
 
Många av mina kompisar brukar kalla mig för nyfikenheten själv, och de har väl lite rätt i det. Mysterier, hemligheter och okända saker väcker ett begär att få veta mer och detta gör att Star Stables sätt att gå vidare med storyn och öppna nya platser/områden får mig att hoppa upp och ned ibland.
 
Ta Fornkungens torn/Forntornet exempelvis; GÅD öppnades för över två år sedan, och trots detta har vi knappt hört något om platsen, och än mindre sett den. Vad finns där uppe egentligen? Sedan har vi Grådaggsbergen (eller mer exakt Devil's gap), Södra Skördebygden, området bakom Kallternas port och sist - men förhoppningsvis inte minst - det vi antar är Garnokvulkanen. Jag vill inte bara höra dessa platser nämnas kort i en dialog, jag vill veta mer om dem och besöka dem. Jag vill veta vad vi väntat på i över två år, och vad det kommer att betyda för storyn. Det känns så frustrerande när fler platser dyka upp som gråa zoner mitt i kartan, när det redan finns så många vi inte har tillgång till.
 
 
Givetvis betyder detta inte att jag vill att de ska öppna områden som inte är färdiga, för sådant slutar aldrig bra. Men kanske skulle de kunna fokusera mer på att färdigställa de mindre, gråa delarna av den nuvarande kartan istället för att göra go-and-get-uppdrag som försvinner efter två veckor.


Frida Pandalund

Håller med,kan lätt hoppa över en onsdagsuppdatering eller två bara för att veta att det jobbar stenhårt med ett nytt område eller nya huvuduppdrag. Dessa "mini-uppdrag" som kommer med uppdateringarna nu för tiden är helt ärligt inte speciellt roliga att göra.

Gabrielle Northstar

Förstår mig inte heller överhuvudtaget på dessa "go and get" uppdrag, eller snarare varför de försvinner efter 2 veckor, jag menar, de gör ju att världen känns lite rikare, i synnerhet för de spelare som inte har kommit så långt.
Nu är det ju bara en liten del av sso som får göra uppdragen, varför lägga dit dem från början? Det spelar väl ingen roll om man gör uppdraget då det släpps eller 2 år senare, eftersom man ändå bara kan göra uppdraget en gång?

My Purplelord

Håller med, kommer ni ihåg det där uppdraget med att någon (Kommer inte ihåg vem) i Jorvikstallet tappat bort sina nycklar? Liksom springa dit, leta, springa tillbaka, KLAR! Om det ska vara uppdrag så ska det var uppdrag som man behöver tänka lite i och som är ganska långa.

Tilde Darkstorm

Esme!! Du kanske kommer ihåg att jag för några månader skrev att det var mycket bråk på MC och att jag skulle byta till FU fast att jag längtade helt spunkat mycket på en plats på AS. JAG FICK EN PLATS PÅ AS IDAG!! Herregud jag är så glad. Nu måste man bara vänta på att launchern funkar snart...

/Tjejen på Air Star

Svar: Roligt att du kunde flytta över!
Esmeralda Silverforce

MyhorsenameisEsmeralda

Håller helt med, det är mycket roligt när man får höra om okända platser men synd att man inte kan besöka dom. Jag spelar inte mycket SSO men tittar på Esmes Ride trough så man ser ju ändå vad som finns och sånt. Jag skulle jättegärna vilja se Devils Gap eller den där vulkanen-vad-den-nu-heter. Jag menar titta bara på Devils Gap och skräcken Jarlaheimsborna har för det. Det skulle kunna något superhäftigt ondskefullt där som spelaren och soulridersena skulle kunna fixa så det typ dog. Och i området bakom Isenport skulle typ Concorde kunna vara, fängslad och under hypnos, medans Anne är typ fast iEn okänd del av Pandoria som hästfolket regerar, och utan Concorde kan inte Anne bevisa att hon är en Soulrider och lever för hästar och ön Jorvik.

Bella Flowerrock

Vad är detdär för liten prick uppe i högra hörnet? Undr om det är någon vi ska prata med i framtiden?

Svar: Allt tyder på att det är den mytomspunna Garnokvulkanen!
Esmeralda Silverforce

ES

Jag så önskar att det snart ska komma mera av mainstoryn!!! Alltså det är snart ett år sen det kom sist!
Och när var det alltså de där silver-vita luckorna kom som finns utspridda över hela Jorvik och jag brukar alltid tänka att det är sjukt att Anne har varit borta i 2 år! Jag kan förstå att SSO inte kan ännu göra så att man hittar Anne men ändå! Man blir så otålig så snart sprängs man!XD Men jag HOPPAS att mainstory fortsätter snart!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.